بالاخره راز زرشک پلوی رستورانی کشف شد. زرشک پلو با مرغ رستورانی که میگن همینه با من همراه باش
زرشک پلو با مرغ یکی از غذا های پر طرفدار هست که توی مهمانی ها مثل: کلم پلو یا انار پلو بسیار پر طرفدار هست.
اونایی که عاشق زرشک پلو هستن میدونن من چی میگم
از اونجایی که میگن زرشک پلوی رستوران یه چیز دیگس و براش هزار تا دلیل و مدرک میارن که ادویه اش مخصوصه یا میگن چند تا مرغ رو با هم تو یه دیگ میپزن که طعمش انقدر خوبه …
.
آمّااا…
درست کردن یه زرشک پلوی رستورانی واقعی خیلی ساده تر و راحتر از این حرفاس
فقط باید چند تا نکته رو رعایت کنید
اول اینکه سعی کنید از مرغ تازه استفاده کنید
اگر با پوست مرغ مشکلی ندارید سعی کنید با پوست بپزید مرغ هاتون رو (یا میتونید ی کوچولو پوست مرغ کنارش بذارید) کاملا سلیقه ای، من تو کلیپ استفاده نکردم ولی اکثر اوقات یه تیکه پوست مرغ کنار مرغ هام میزارم
و نکته خیلی خیلی مهم اینکه پیاز باید زیر و روی مرغ رو بپوشونه .
حالا بریم سر رسپیش
ران یا سینه مرغ
پیاز خرد شده میتونید خلالی یا نگینی خردش کنید
هویج حلقه ای
فلفل دلمه ای سبز (چون عطر بیشتری داره)
نمک و فلفل
زعفران دم شده (من اینجا حدود ۴ تا ۵ قاشق غ زعفران ریختم)
رب ۱ قاشق غ
لیمو ۱ عدد
مقداری از پیاز خرد شده رو همراه هویج و فلفل دلمه ای کف تابه یا قابلمه میریزیم بعد مرغ ها رو روش میچینیم ، نمک و فلفل رو روی مرغ ها میریزیم و بعد حدود ۳ تا ۴ قاشق زعفران دم شده رو روش میریزیم و بعد مابقی پیاز ، هویج و فلفل دلمه ای رو روی مرغ میریزیم ، کمی روغن مایع اضافه میکنیم و بعد رب رو با آب مخلوط میکنیم و روی مرغ ها میریزیم ، درب تابه رو میبندیم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (در این مدت چند دفعه با قاشق از سسمون روی مرغ هامون میریزیم)
بعد از این مدت آب یه لیمو رو میگیریم و به غذا اضافه میکنیم و در آخر یه قاشق از زعفرانی که باقی مونده رو بهش اضافه میکنیم و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد حاضره
مقدار رب رو میتونید بیشتر یا حتی کمتر هم کنید که کاملا سلیقه ایه