دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک ولنتاین: عاشقانه و خاص

روز ولنتاین که از راه می‌رسد، این که این روز را چطور خاص سپری کنید ذهن‌تان را درگیر می‌کند. چطور است این بار کیک ولنتاین عاشقانه و خاص را تهیه کنید و همسرتان را سورپرایز کنید. معمولاً برای روز ولنتاین کیک‌های شکلاتی و یا قرمز انتخاب می‌شوند که بستگی به سلیقه خودتان دارد.

 

2 کیک ولنتاین عاشقانه و خاص

طرز تهیه  کیک ولنتاین: عاشقانه و خاص

حتماً بی‌صبرانه منتظر هستید تا طرز تهیه 2 کیک ولنتاین عاشقانه و خاص را براتون توضیح دهم. اُمیدوارم عشق‌تون پایدار باشه:

کیک قلبی مخصوص ولنتاین

اگر در پختن کیک ولنتاین تازه‌کار هستید، این کیک رو انتخاب کنید.

مواد لازم

یک بسته پودر کیک شکلاتی

1 فنجان آب

1/3 فنجان روغن گیاهی

3 عدد تخم‌مرغ بزرگ

1 فنجان شیر سرد

1 بسته پودر پودینگ وانیلی آماده

1/4 فنحان شکر قنادی

1 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز

 

طرز تهیه

برای تهیه کیک ولنتاین به شکل قلب طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب گرد 8 اینچی و همچنین یک قالب مربعی کیک 8 اینچی را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

مرحله دوم

در ظرف بزرگی، پودر کیک، آب، روغن و تخم‌مرغ‌ها را با هم ترکیب کنید. با سرعت پایین و به مدت 30 ثانیه مواد را هم بزنید. مواد را از کناره‌های ظرف در یک جا جمع کنید و سپس با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک لیزی دیزی

 

مرحله سوم

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از آن را در قالب گرد و نیمی از آن را در قالب مربعی بریزید. هر دو کیک را به مدت 26 تا 31 دقیقه بپزید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه کیک پخت، قالب‌ها را از فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا کیک‌ها سرد شوند. کیک‌ها را از قالب‌ها بیرون بیاورید و روی توری سیمی قرار دهید.

 

مرحله پنجم

در ظرف متوسطی، شیر، پودر پودینگ و شکر قنادی را با هم مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

مرحله ششم

مواد را به آرامی هم بزنید و رنگ قرمز خوراکی را به آن اضافه کنید.

 

مرحله هفتم

در این مرحله از طرز تهیه کیک ولنتاین، کیک گرد را از وسط نصف کنید.

 مرحله هشتم

دو طرف کیک گرد را که نصف کرده‌اید در کنار کیک مربعی به صورت زیر قرار دهید.

 

مرحله نهم

روی کیک را با تاپینگ آماده شده از شیر و پودر پودینگ آماده کنید.

 

مرحله دهم

روی کیک را با آب نبات مخصوص کیک تزیین کنید.

 

کیک سورپرایز شکلاتی با توت‌فرنگی

طرز تهیه این کیک ولنتاین بسیار راحت است.

مواد لازم

دو فنجان پودر کیک شیرین نشده با کیفیت خوب به اضافه کمی پودر نارگیل برای تاپینگ کیک

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

3 فنجان آرد چند منظوره

1 و نیم فنجان شکر

2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/4 فنجان به اضافه 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

1 و 1/4 فنجان خامه ترش

1 و نیم فنجان قهوه داغ فوری

5 عدد تخم‌مرغ بزرگ (هم زده شده باشد)

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

مواد لازم برای باترکریم

8 اونس توت‌فرنگی

نصف فنجان کره بدون نمک

یک فنجان شکر قنادی

 

 

طرز تهیه

کیک ولنتاین سورپرایز را به‌صورت زیر تهیه کنید:

مرحله یک

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید: دو قالب گرد را با روغن چرب کنید و کمی پودر کاکائو بپوشید.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه کیک ولنتاین، کیک رو آماده می‌کنیم: در ظرف بزرگی، آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید. در فنجان بزرگی، روغن، خامه ترش، قهوه، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد خیس را به ترکیب آرد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله سوم

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و در قالب‌ها بریزید. هر دو کیک را به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک‌ها پخته شدند، به مدت 5 دقیقه صبر کنید، سپس روی تور سیمی قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه کیک ولنتاین، باترکریم را درست می‌کنیم: توت‌فرنگی‌ها را درشت خرد کنید. سپس داخل بلندر یا غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا به شکل پوره دربیاید. پوره را کنار بگذارید و کره را با همزن بهم بزنید تا نرم شود. نیمی از شکر قنادی را الک کنید و به آرامی به این ترکیب اضافه کنید. بقیه شکر را هم اضافه کنید، پوره توت‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سرعن همزن را افزایش دهید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربا زنجبیل

 

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه کیک ولنتاین، کیک‌ها را همتراز کنید. هر دو کیک را به صورت افقی برش بزنید و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید که در کل باید 4 لایه داشته باشیم. هر 4 لایه را به صورت ساندویچ روی هم قرار دهید و بین هر کدام باترکریم بریزید. کیک را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

بقیه باترکریم را روی کیک بریزید. دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. برای لعاب کیک: شکلات و کره را به صورت بن ماری ذوب کنید و هم بزنید. سپس 5 دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

مرحله هفتم

لعاب را روی کیک بریزید. 15 دقیقه صبر کنید، سپس توت‌فرنگی‌ها را برای تزیین روی کیک قرار دهید.

منابع:

https://www.thespruceeats.com/valentines-cake-4782587

https://www.womansday.com/food-recipes/a36502165/choco-berry-surprise-cake-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *