دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و راحت

طرز تهیه سس کچاپ خانگی فقط 5 قیقه از وقت شما را خواهد گرفت. سس کچاپ خانگی هم بسیار خوشمزه است و هم قطعاً سالم‌تر از سس‌های آماده است. سس کچاپ را به روش‌های مختلفی می‌توان تهیه کرد. یکی از مزیت‌های تهیه سس کچاپ در خانه این است که در تهیه آن از مواد افزودنی استفاده نمی‌کنید، در حالیکه سس کچاپ آماده حاوی موادی است که برای بدن مضر هستند مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا و انواع لیستی از نگهدارنده‌ها.

 

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و راحت

در طرز تهیه سس کچاپ خانگی می‌توانیم از دو روش استفاده کنیم: در یک روش برای تهیه سس کچاپ از انواع ادویه‌ها استفاده می‌شود و در نوع دیگر از سرکه استفاده می‌شود که در اینجا روش استفاده از سرکه را آموزش می‌دهم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مروارید تاپیوکای خانگی

من سعی می‌کنم تا می‌توانم از ترکیبات ساده برای سس کچاپ استفاده کنم. وقتی چند بار طرز تهیه سس کچاپ را امتحان کردید، در هر بار ترکیب جدیدی اضافه کنید تا ببینید کدام طعم را بیشتر دوست دارید.

مواد لازم

در طرز تهیه سس کچاپ خانگی به چند ترکیب ساده نیاز داریم که احتمالاً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شوند.

  • 800 گرم گوجه‌فرنگی کنسروی
  • 1 عدد پیاز متوسط که ریز خرد شده باشد
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل
  • 80 گرم شکر قهوه‌ای
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 120 میلی‌لیتر سرکه سفید یا سرکه سیب
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • جوز هندی رنده شده برای مزه‌دار کردن
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه

مراحل طرز تهیه سس کچاپ خانگی به‌صورت زیر است:

مرحله اول

در یک تابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

 

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه سس کچاپ خانگی، گوجه‌فرنگی پوره شده را بریزید. شکر قهوه‌ای، رب گوجه، سرکه، دارچین، فلفل سیاه و نمک را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

مرحله سوم

اجازه دهید مواد به آرامی و به مدت 40 دقیقه بپزند. گاهی مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سمنو شیرازی

 

مرحله چهارم

وقتی سس آماده شد، می‌توانید جوز هندی را اضافه کنید. می‌توانید برای اینکه سس کچاپ‌تان کمی مزه تلخی بدهد، داخل آن کمی تکه‌های فلفل قرمز بریزید.

مرحله پنجم

سپس، همه مواد را در غذاساز یا بلندر بریزید.

 

مرحله ششم

سس کچاپ را در یک بطری استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید و تا زمان مصرف در یخچال نگه‌داری کنید.

نکته: اگر در طرز تهیه سس کچاپ خانگی از گوجه‌فرنگی تازه استفاده می‌کنید، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید. پوست گوجه‌ها را بگیرید. برای سس کچپ فقط به قسمت گوشتی گوجه‌فرنگی نیاز داریم. دانه‌های گوجه‌فرنگی را هم دور بریزید.

 

https://www.thepetitecook.com/easy-homemade-ketchup/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا