طرز تهیه کیک شیفون

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین کیک شیفون عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه کیک شیفون خوشمزه.

  در پست های قبلی باهم کیک هویج، کیک براونی،کیک مخملی، کیک گولوت، چیز کیک سن سباستین و کیک بدون فر درست کردیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه کیک شیفون خوشمزه
طرز تهیه کیک شیفون

حتما هم زدن تخم مرغ ، شکر و وانیل کامل باشه طبق فیلم

ارد رو با همزن زیاد نزنید و فقط چن ثانیه ، زیاد زدن باعث پف نکردن کیکتون میشه

اینجا مواد لازم ۴ تخم مرغه رو میگم و برای هر قالب ، حتما اسلایدهای آخر رو چک کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای انار

مواد لازم  شیفون ۴ تخم مرغه

تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل ۱/۲ق چ
روغن ۱/۴ پیمانه
آب با دمای معمولی. ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
آرد یک و نیم پیمانه

مواد لازم برای تهیه کیک شیفون

آرد سفید 2 پیمانه منهای دوقاشق غذاخوری
شکر 1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ کامل 6 عدد
بکینک پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
پودر کاکائو مرغوب 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:طبق معمول فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. کف یک قالب 25 سانتی یا ۲ قالب ۱۸ سانتی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و کنار بزارید
در ابتدا در ظرف تمیزی زرده و سفیده ی تخم مرغ ‌و جدا کنین و سفیده رو در کاسه ی همزن بریزید و با دور تند بزنید تا وقتی که حالت پفکی پیدا کند بعد شکر و بصورت بارشی و کم‌کم به آن اضافه کنید و هم زدن را تا وقتیکه سفیده فرم گرفت و سفت شد ادامه دهید
زردها ی تخم مرغ را دانه دانه به سفیده اضافه کنید و با دور کند همزن بزیند و با اضافه کردن آخرین زرده وانیل هم اضافه شود
در ظرفی آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کم‌کم‌به مواد تخم مرغی اضافه کنید (حتما الک شود )و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید
( این مرحله باید خیلی آروم انجام بشه که پف مواد نخوابه)
و روغن و آب و به ترتیب طبق فیلم اضافه کنید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید
نکات:
برای فرم گرفتن سفیده تمیز بودن ظرف و پره ی همزن خیلی مهمه👌

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس مایونز

برای وانیلی شدن کیک پودر کاکائو رو حذف کنید و به جای ان ۲ ق آرد اضافه کنید

بهتر است که در ۲ قالب پخته شود

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.