دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک گولوت ترکیه‌ای

طرز تهیه کیک گولوت ترکیه ای با آموزش کامل و گام به گام

در پست های قبلی باهم کیک مخملی، کیک براونی، کیک هویج و حالا باهم کیک گولوت ترکیه ای رو باهم داریم

طرز تهیه گولوت بسیار خوشمزه  :
(یا کیک خیس ریوانی )
روغن مایع ۱ پ
ماست ۱ پ
آرد ذرت ۱ پ
شکر ۱۲۰ گرم
آردگندم ۳ ق غ
تخم مرغ ۳ عدد
رنده ی پوست یک پرتغال
وانیل ۷ گرم
ب.پ ۱۰ گرم
ایتدا تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن برقی میزنیم تا حجیم شود سپس روغن مایع رنده پوست پرتغال و ماست را اضافه کرده و با دور کند هم میزنیم حالا مواد خشک آرد ذرت ب.پ آرد گندم را ۳ بار الک کرده طی چند مرحله اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنم
کف ظرف پیرکس رو با کره ی فراوون چرب میکنیم مایع کیک رو داخل ظرف میریزیم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان میدیم تا بپزه
توی این فاصله شربت رو اماده میکنیم
دو و نیم پیمانه شکر
دو و نیم پیمانه آب
نصف یک عدد لیمو ترش
روی حرارت میزاریم چند دقیقه جوش خورد خاموش میکنیم کیک ک کمی از حرارت افتاد شربت رو روی کیک میریزیم به مدت ۸ ساعت توی یخچال میزاریم استراحت کنه تا جذب بشه (به هیچ عنوان کیکتون خمیر نمیشه نگران نباشین ) بعد هر جور دوست داشتین برش بدین با پسته و یا ۴ مغز تزیین کنید و نوش جانتون

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کرامبل سیب

کیک گولوت ، یه کیک سنتی و قدیمی ترکیه منطقه سیواس هست که با ترکیب آرد گندم و آرد ذرت درست میشه. علت رنگ زرد این کیک هم وجود آرد ذرت در کیک هست.

توجه کنید آرد ذرت ، نه نشاسته ذرت!
آرد ذرت زرد رنگه و حاصل از آسیاب شدن مستقیم دانه‌های ذرته اما نشاسته ذرت ، نشاسته استخراج شده از دانه‌های ذرته و پودری سفیده! هر دو رو میتونین از لوازم قنادیها بخرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه موچی بستنی به روش ژاپنی ها

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه )
شیر هم دما با محیط ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)
آرد ذرت ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
آرد گندم (قنادی) ۲۵۰ گرم (۱/۲ ۱ پیمانه)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کنجد یا انواع مغز خرد شده برای روپاش
کره یا روغن جامد برای چرب کردن قالب

طرز تهیه:

کف و دیواره‌های قالب مستطیل ۲۰ × ۳۰ را چرب کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد کف ظرف بپاشید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی با ریحان و خامه

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. وانیل و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید.

آرد ذرت، آرد گندم و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید.

ابتدا شیر و سپس مخلوط آرد را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط را داخل قالب بریزید و روی کیک را انواع مغز خرد شده، اعم از کنجد ، گردو ، فندق و … بپاشید.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه کیک را درون فر قرار دهید تا مغز پخت شود. برای طلایی شدن روی کیک میتوانید ده دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا