طرز تهیه کیک خرمالو

کیک خرمالو یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که می توانید به راحتی در خانه درست کنید با من همرا باشید با طرز تهیه کیک خرمالو

کیک خرمالو یکی از کیک های پر طرفدار مثل: چیز کیک مارس، کیک بستنی، کیک اسفنجی، کیک آلبالو و کیک ردولوت با من همراه باشید با طرز تهیه کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو
✔خرمالو ۳عدد متوسط
✔شکر ۱ لیوان
✔روغن نصف لیوان
✔تخم مرغ ۳عدد
✔آرد الک شده ۲لیوان
✔بیکینگ پودر ۱ ق م
✔جوش شیرین ۱ق م(بهتره بزنید)
✔وانیل نصف ق چ
✔نمک نصف ق چ

🔺🔺دقت کنید همه مواد باید به دمای محیط برسن نباید مثلا تخم مرغ رو تازه از یخچال در بیارین.
🔺🔺کیک خرمالو بافتش به طور کامل با کیکای دیگه متفاوته و یه مقداری خیس تره با اینکه تایم پختش مقداری طولانی تره.
🔺🔺من ۱ساعت و ۱۵دقیقه تو فر دست ساز با حرارت خیلی ملایم گذاشتم و از قبل هم ۳۰دقیقه قابلمه رو گرم کردم که مثل محیط فر بشه.
🔺🔺اگه خواستین از فر خودتون استفاده کنید دمای ۱۸۰درجه و بعد از ۴۵دقیقه تست کنید نیاز داشت بیشترم زمان بدین.

 

💥کیک خرمالو
سلام عزیزای دلم شبتون بخیر و خوشی

موادلازم____________
آرد ۲لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع نصف لیوان
خرمالو ۳ عدد حدود نصف لیوان پوره شده
گردو در صورت دلخواه نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
دارچین ۱ ق چ
شکر ۱ لیوان سر خالی

💜همه ی مواد ره ۱ ساعت به دمای محیط رسیده باشن
💜آرد و ۲ بار الک میکنیم
💜خرمالو پوست گرفته و کاملا پوره بشه
💜تخم مرغ وانیل و شکر با همزن ۳ الی ۴ دقیقه همزده شود تا کرم رنگ و کشدار بشه
💜روغن و اضافه میکنیم کمی هم میزنیم
💜دارچین و بکینگ پودرو به آرد اضافه میکنیم و در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم
💜پوره ی خرمالو را اضافه کرده و هم میزنیم
💜از آردمون ۱ ق غ نگه میداریم به گردوی خورد شده اضافه میکنیم تا تهنشین نشه تو موادمون
💜گردو را اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم
💜قالب را چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد را داخلش میریزیم و چند ضربه میزنیم
💜داخل فر از قبل گرم شده حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میپزیم
💜 کمی بعداز خنک شدن از قالب خرج میکنیم رو توری میذاریم تا خنک بشه
💜من با پودر قنگ تزئین کردم
💜نوش جانتون

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.