دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک باقلوا

دوست دارید خوشمزه ترین کیک باقلوا عمرتون رو درست کنید؟ با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام کیک باقلوا

در پست های قبلی باهم کیک سالگرد ازدواج، کیک ساده برای مهمانی، طرز تهیه کیک اتریشی، کیک کاپوچینو، کیک سه رنگ و چیز کیک لیمویی

طرز تهیه کیک باقلوا

کیک باقلوا زعفرانی

مواد لازم برای کیک

تخم مرغ:4 عدد

آرد : ۲ پیمانه

شکر: ۲/۳ پیمانه

روغن مایع: ۲/۳ پیمانه

ماست: ۲/۳ پیمانه

شیر ۱/۳ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ ق چ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مارشمالو

وانیل: ۱ ق چ

پودر هل: ۱ ق چ

زعفران: ۱ ق غ

مواد لازم برای شهد کیک

شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۱ پیمانه

آب: ۱/۲ پیمانه

زعفران: ۲ ق غ

لیمو ترش : ۱ ق غ

حتما باید مواد لازم را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند این کار در بافت نهایی کیک بسیار موثر است

حتما آرد را سه بار الک کنید

قبل از اضافه کردن شهد به کیک حتما کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و کیک را برش بزنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان تست

 

چیزایی که لازم داریم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر:۱/۲ پیمانه
بادام خرد شده:۱ پیمانه
کره آب شده:۱۵۰ گرم
آرد: ۱ پیمانه یا ۱۲۰ گرم
گلاب: ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
هل:۱ قاشق چای خوری

مواد لازم شربت:
شکر:۱ پیمانه
آب:۱/۳ پیمانه
گلاب:۱/۴ پیمانه
عسل:۱ قاشق چای خوری

ابتدا شکر و تخم مرغ را باهم خوب زده،کره اب شده را اضافه میکنیم
بعد گلاب و هل اضافه میکنیم هم میزنیم
ودر نهایت بکینگ پودر با آرد مخلوط و اضافه میکنیم
سینی فر چرب میکنیم و مواد داخلش میریزیم
ودر فر که با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میزاریم به مدت ۴۰ دقیقه تا طلایی بشه
بعد قالب کیک کنار میزاریم تا سرد بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه واویشکا

میریم سراغ درست کردن شربت
شکر و آب روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه عسل اضافه میکنیم تا شربت کف کنه
بعد گلاب اضافه میکنیم بعد از یکی دو جوش شربت آمادست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *