طرز تهیه کیک اتریشی

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین کیک عمرتون رو به راحتی درست کنید با من همراه باشید.

در پست های قبلی باهم کیک کاپوچینو، کیک سه رنگ، چیز کیک لیمویی، کیک قهوه و مخملی کردن کیک
این مدل کیک رو در قنادی ها زیاد دیدید ،بافت این کیک اسفنجی ،نرم و پنبه ای است وطعمش هم بهشتی و محشره کافیه فقط،یکبار درست کنید پایه ثابت
طرز تهیه کیک اتریشی
موادلازم
۱_آرد قنادی ۲۲۰ گرم
۲_بيکینگ پودر یک قاشق مرباخوری استاندارد سرصاف
۳_تخم مرغ کامل ۶ عدد
۴_کره حیوانی و پاستوریزه ۱۰۰ گرم ( از یک ربع قبل از یخچال خارج کنید )
مثل دامداران ،شکلی ،پاک ،کاله و…‌‌‌‌‌…….
۵_روغن مايع ٨٠ گرم
۶_پودر بادام درختی بدون پوست یا خلال بادام ۸۰ گرم (نميشه حذف کرد )
۷_شير ۷۵ گرم
۸_وانيل پودری ۱/۴قاشق چایخوری
۹_پودر قند یا شکر الک شده ۱۶۰ گرم

برای قسمت کاکائویی
۲ قاشق م خوری کاملا سر پر و کوهی
روغن مایع ۲ ق سوپخوری ١/۵تا ٢ ملاقه سرصاف (لطفا بیشتر نریزید حتی ۱/۵ملاقه هم کافیه )

سايز قالب
۲۵سانتی متر
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید

دمای فر
فررا ازنیم ساعت قبل در دمای ۱۷۵ یا ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید
به مدت تقریبی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.