دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شوید پلو

شوید‌پلو با سیب‌زمینی و خوراک مرغ و سبزیجات

طرز تهیه شوید پلو

خوراک مرغ:
سیر: ۵-۶ حبه
فلفل‌دلمه: ۱ عدد
سیر و فلفل رو ریز کنید، روی حرارت زیاد سرخ کنید و ۲ دقیقه بعد مرغ رو اضافه کنید.
مرغ: نیم کیلو
ادویه:
زیره: ۲ قاشق چای‌خوری (تازه آسیاب کنید)
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه
نمک
قارچ: ۲۰۰ گرم
بروکلی
اونهارو خرد کنید و به همراه آب لیمو تازه به مرغ اضافه کنید. مخلوط کنید و آب بریزید، روی حرارت کم اجازه بدید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه)
.
شوید‌پلو:
سیب‌زمینی رو به اندازه تاس‌های بزرگ خرد کنید، به همراه فلفل‌سیاه، نمک، زردچوبه و یکم شوید خشک ۵ دقیقه روی حرارت زیاد تفت بدید و برنج شسته شده رو با شوید خشک (اندازه نصف برنج) اضافه کنید، آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه، وقتی جوشید کره روی اون بذارید و وقتی آب تبخیر شد حرارت رو کم کنید، در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
نوش جونتون

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی به روش قنادی

 

یه پلو خوشمزه و فوری مجلسی براتون آوردم که هر چقدر از خوشمزگیش بگم کم گفتم

یعنی عاشق آهنگشم رسما میمیرم براش

موادلازم:
سینه یا ران مرغ
پیاز رنده شده
سیر رنده شده
زعفران دم کرده
برنج خیس خورده
نمک و فلفل سیاه زردچوبه
کره یا روغن مایع
شویدخشک

دستور کامل و مرحله به مرحله داخل فیلم هست با دقت ببینید همه نکاتشو گفتم فقط من اندازه مواد رو دیگه نگفتم شما میتونید به تعداد افردا خانواده کم زیاد کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سمنو

قدیمی ترین و خوشمزه ترین خوراک مرغ

توی این ویدئو قراره باهم یکی از قدیمی ترین و لذیذترین روشهای پخت مرغ رو یاد بگیریم که حسابی سوپرایزت میکنه و میتونه خانواده رو باهاش غافلگیر کنی.پس با لایک همراهم باش

مواد اول لازم برای ۲نفر:
-ران مرغ ۲عدد متوسط(اگر پیدا کردی )
-پیاز متوسط ۲عدد
-زعفرون دم کرده ۳ق غذاخوری
-فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک
-رب گوجه فرنگی ۲ق غذاخوری
-سیر ۵تا۶حبه‌بصورت سالم
-کره ۴۰گرم
-نمک-فلفل سیاه-زردچوبه پودر پاپریکا
-آبلیمو ۲ق غذاخوری
-برنج ۲پیمانه
-زعفران دم کرده ۲ق غ برای تهدیگ
-سیب زمینی برای تهدیگ ۱عدد
-کمی زردچوبه برای تهدیگ
-شوید خشک ۲ق غذاخوری
.
چندتا نکته مهم بگم:
-ران مرغ خیلی انتخاب بهتریه چون قراره یکساعت بپزه.
-مرغ رو نیم ساعت با زعفران بزار مرینت بشه.هیچی دیگه بهش نزن
-سیر باید بصورت حبه ای استفاده بشه ریز یا رنده نکنی.موقع خوردن دلیلشو میفهمی
-پیاز نباید تفت بخوره و پیاز داغ نباید درست کنی،باید فقط نرم بشه حتما رعایت کن
-یک لیوان آب یا کمتر دور مرغ بریزی کافیه چون پیاز رو سرخ نکردی و آب میندازه و در همین مخلوط حسابی میپزه و لذیذ میشه
-میتونی بعد از نیم ساعت مرغها رو برگردونی و سس مرغ رو همه جای قابلمه پخش کنی
-این غذا با شوید پلو معنا میگیره پس یادت نره استفاده کنی از شوید خشک یا تازه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ تاکو

حالا یه سوال مهم:
-بنظرت این مرغ چطوری خوشمزه تر میشه؟
همین پایین واسم بنویس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا