دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکو بادمجان

در اینجا یکی دیگر از دستور العمل های خوشمزه برای دوستداران بادمجان مانند من است. این کوکو بادمجان کلاسیک با سرخ کردن بادمجان ها و پیازها مخلوط می شود و سپس آنها را با تخم مرغ مخلوط کرده و مخلوط را در اجاق یا اجاق گاز قرار می دهیم. معدن روی اجاق گاز انجام شد. کوکو بدمجان می تواند یک روز از قبل تهیه شود و یا گرم یا در دمای اتاق سرو شود. همچنین ساندویچ های خوشمزه ای را برای روزهای گرم درست می کند :).

من می خواهم بادمجان های من را در فر با مایحتاج کم روغن تفت دهم. بادمجان ها بدون توجه به نمک بودن یا نبودن سرخ شدن ، در هنگام سرخ کردن ، جذب بیش از حد روغن می کنند. اما اگر آنها را درون مکعب های کوچک بریزید و آنها را درون فر کباب کنید ، آنها نه تنها سریع تر وقت خود را می پزند ، بلکه روغن بسیار کمتری نیز جذب می کنند. برای کباب کردن بادمجان هایتان در فر به کوکو بادمجان من با دستور روغن کمتری مراجعه کنید.

کوکو بدمجان (بادمجان فریتاتا)
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان طبخ: 60 دقیقه
آماده در: 1 ساعت 30 دقیقه
بازده: 6 وعده

طرز تهیه کوکو بادمجان مجلسی

2 بادمجان بزرگ (حدود 2 پوند)
¾ روغن فنجان
1 پیاز بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
5 سیر میخک ، پوست کنده و خرد شده
¼ نمک قاشق چایخوری
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری زردچوبه یا زعفران
6 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد

طرز تهیه کوکو بادمجان دونفره

بادمجان ها را در 4 ربع خرد کرده و برش دهید. اگر می خواهید بادمجان های خود را نمک بزنید ، سخاوتمندانه بادمجان ها را با نمک بپاشید. در یک کاسه ست شده قرار داده شده روی یک کاسه برای گرفتن قطره چکان قرار دهید. در صورت کوتاه بودن زمان ، اجازه دهید به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه بنشینید. زیر آب جاری بشویید ، با حوله کاغذی خشک کنید.

روغن یک فنجان گرما را روی حرارت متوسط ​​در یک مهار بزرگ غوطه ور کنید. بادمجان ها را اضافه کنید. هر طرف را به مدت 2 تا 4 دقیقه قهوه کنید. روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن تخلیه شود.

2 قاشق غذاخوری روغن را در همان ماهیتابه گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید ، حدود 5 دقیقه سرخ کنید. نمک ، فلفل ، زردچوبه یا زعفران و بادمجان ها را اضافه کنید. با استفاده از یک ماسه سیب زمینی یا یک چنگال ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.

6 عدد تخم مرغ را در یک کاسه متوسط ​​سایز بزنید. مخلوط آرد و بادمجان را اضافه کنید ، هم بزنید تا ترکیب شوند.

روغن ¼ فنجان را در همان قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. وقتی روغن داغ شد ، مخلوط بادمجان را در ماهی تفت دهید. روی آن را بپوشانید ، روی حرارت کم متوسط ​​به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که تنظیم شود بپزد. با استفاده از اسپاتول به 6 بخش برش داده و آنها را به آرامی روی آن بچسبانید. به مدت 15 دقیقه بپوشانید و بپزید. در صورت نیاز روغن بیشتری اضافه کنید.

برای پختن این ظرف در فر ، فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. روغن 1/4 فنجان را درون یک ظرف پخت 8 درجه 8 اینچی داخل ظرف بریزید و طرفین آن را بپوشانید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود. در مخلوط تخم مرغ ریخته و برای 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که قسمت بالای آن پف کرده و قهوه ای طلایی شود ، آن را بپزید. شیرینی مرکز تخم مرغ ها را با یک سیخ کش تست کنید ، اگر تمیز بیرون بیاید تخم مرغ ها پخته می شوند.

برای کباب کردن بادمجان ها در فر ، آنها را در یک قابلمه کباب شده نچسب قرار دهید. با روغن زیتون آبکش کنید و همه طرف را بپوشانید. کباب ، روی قفسه پایین فر ، تا قهوه ای طلایی ، حدود 35 تا 40 دقیقه. هر 10 تا 15 دقیقه را بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *