دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

در پست های قبلی باهم خورشت قیمه، خورشت قیمه کدو، خورشت هویج، خورشت آلو اسفناج و خورشت فندق قاتق همراه من باشید با طرز تهیه خورشت گوجه سبزی خوشمزه و ساده

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

زم :
مرغ .۳تکه
گوجه سبز .۲۰عدد
جعفری .۲۰۰گرم پاک نشده
نعنا.۱۰۰گرم پاک نشده
جعفری خشک .۲ق مربا خوری
نعنا خشک .۱ق مرباخوری
پیاز ۱عدد
رب گوجه.۱ق غ
رب انار .۱ق غ
دارچین.۱تکه چوب کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه :
۱.ابتدا دو طرف مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم و داخل ماهیتابه حاوی روغن سرخ میکنیم

۲.مرغهای سرخ شده رو از ماهیتابه خارج میکنیم و پیاز نگینی رو به همون ماهیتابه اضافه میکنیم و سرخ میکنیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی بادمجان

۳.مرغ های سرخ شده رو به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم با هم کمی دیگر تفت میدهیم بهش رب گوجه می‌زنیم و تفت میدهیم

۴. سبزی های تازه رو پاک میکنیم و خوردش میکنیم با کمی روغن تفتش می‌دیم لازم نیست زیاد سرخ بشه همین که رنگش عوض بشه کافیه

۵.بعد سبزی تفت داده شده و سبزی خشک و گوجه سبز رو به مرغ اضافه میکنیم آب میریزیم

۶.وقتی آب غذا به جوش اومد رب انار و چوب دارچین اضافه میکنیم میذاریم بپزه و آبش غلیظ بشه

 

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کورن داگ کره‌ای و تفاوت آن با کورن داگ آمریکایی

گلم لایکو بکوب که منتظرتم اینم از رسپی خورشت گوجه شبز اصیل و خوشمزه ،خیلی خوشمزس مطمئنم یکبار درستش کنی عاشقش میشی،هم با مرغ میشه درست کرد هم گوشت قرمز پس سیوش کن تا هروقت لازمت شد دم دستت باشه
راستی استوری رو از دست نده که رسپی ترشی گوجه سبز رو گزاشتم
خب خب خب ما نیاز داریم به:
آلوچه100 گرم
گوشت خورشتی250 گرم
پیاز2 عدد
سبزی300 گرم(نعنا و جعفری به میزان مساوی)
زعفران دم شده1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
بریم ببینیم این غذای خوشمزه چطوری درست میشه
پیاز ها را رنده کردم و داخل قابلمه ریختم و با مقداری روغن تفت دادم تا طلایی شد.بعد گوشت رو به همراه فلفل، زرد چوبه اضافه کردم و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود گوشت رو تفت دادم. روشون آب جوشیده ریختم و گزاشتم گوشت کاملا پخته شه.
سبزی را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم و آماده می گذاریم.
سبزی رو داخل تابه ای با روغن کاملا تفت دادم،وقتی که گوشت کاملا پخته شد سبزی و گوجه سبز هارو بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا خورشت کم آب شه و به روغن بیفته. حالا زعفران رو اضافه کردم و نوش جان کنید.
دوستون دارم🌻

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قرابیه: شیرینی سنتی تبریز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا