طرز تهیه کشک بادمجان

برای درست کردن یه کشک بادمجون خوشمزه ،اول بادمجونارو باید سرخ کنیم،من از بادمجون سرخ شده فریز شده نوبر سبز استفاده کردم که کیفیت فوق العاده خوبی داره و اصلا روغن نمیندازه، سیر و پیازو تفت دادم ،بهش نمک،فلفل سیاه و نعنای خشک رو اضافه کردم ،همینطور گردوی خورد شده.(به خاطر طبع سرد بادمجون حتما از گردو استفاده کنید)همه موادو که خوب مخلوط کردم کشک هم اضافه کردم .بادمجون هام که اماده بود فقط اونارو به مواد اضافه کردم و با گوشت کوب خوب له کردم و در تابه رو گذاشتم تا چند دقیقه مواد باهم روی‌حرارت بمونه.

کشک بادمجان جزو غذا های خیلی خوب برای شام هست پس به جای این که بگید شام چی بپزم کافی پاشید و این غذا خوشمزه رو درست کنید. البته اگه یه بچه تو خونه تون باشه پیشنهاد بهتر ساندویچ مرغ هست که هم ساده است و هم سریع.

طرز تهیه کشک بادمجان

موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر:
پنج تا شش عدد بادمجان متوسط
شش تا هفت عدد گردو
دو عدد پیاز
پنج تا شش حبه سیر
کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست)
نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی
خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه.بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم.
پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد،نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم.
با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه.
بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود،کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.