دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان هل به روش سوئدی‌ها

طرز تهیه نان هل یکی از نان‌های جدید است که خیلی زود مشهور شده است. طعم هل در این نان بی‌نظیر است مخصوصاً اگر برای صبحانه میل کنید یا حتی برای عصرانه! این نان را می‌توانید با کره و کمی عسل میل کنید و روزتان را پر از انرژی شروع کنید.

 

طرز تهیه نان هل

طرز تهیه نان هل به روش سوئدی‌ها

در طرز تهیه نان هل باید ابتدا با استفاده از آرد چند منظوره، آب، خمیر مایه، شکر، تخم‌مرغ، شیر تبخیر شده و کره خمیر درست کنیم. این نان با پودر هل تازه مزه‌دار می‌شود که بسیار خوشمزه است.

مواد لازم

  • نصف فنجان آب گرم
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 و 1/4 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
  • نصف فنجان کره
  • 12 اونس شیر تبخیر شده + نصف فنجان آب کافی
  • 4 عدد تخم‌مرغ هم زده
  • 3/4 فنجان شکر اضافی
  • 3 قاشق چایخوری دانه هل که کمی خرد شده باشد
  • 1 قاشق چایخوری پودر دانه هل یا دانه هل بسیار ریز که خرد شده باشد
  • 1 قاشق چایخوری نمک سفره
  • 8 الی 9 فنجان آرد چند منظوره

مواد لازم برای تهیه رومال نان

  • یک عدد تخم‌مرغ
  • 1 قاشق چایخوری آب
  • شکر مرواریدی (اختیاری)

 

دستور تهیه

مرحله به مرحله طرز تهیه نان هل به‌صورت زیر است:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسموتی قهوه با خرما، قهوه و موز

 

مراحل تهیه هل

  1. با استفاده از سمت صاف چاقوی آشپزی، غلاف هل را با فشار دادن به طرف پایین باز کنید. غلاف‌ها را که باز کردید، دانه‌های هل را بیرون آورید و قسمت بیرونی را دور بیندازید.
  2. به کمک یک هاون یا آسیاب برقی، دانه‌های هل رو آسیاب کنید. اگر هیچ کدام اینها رو ندارید، دانه‌ها را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و با استفاده از وردنه یا ته استکان یا گوشت‌کوب آنقدر دانه‌ها را بکوبید تا له شوند.
  3. در طرز تهیه کیک هل به دو دسته جداگانه دانه هل نیاز دارید: 3 قاشق چایخوری دانه هل که کمی خرد شده باشد، سپس یک قاشق چایخوری هم دانه هل بسیار ریز لازم داریم که تقریباً پودر شده باشد.

طرز تهیه خمیر مایه

  1. آب گرم، شکر و خمیر مایه را به ظرف میسکر اضافه کنید و به مدت 10 ثانیه با سرعت پایین هم بزنید. سپس 5 الی 8 دقیقه منتظر بمانید تا خمیر مایه کف دار شود. اگر خمیر مایه کف دار نشد، باید دوباره هم بزنید و این مرحله را دوباره تکرار کنید.

مرحله آماده سازی

  1. در یک تابه کوچکی، کره را با حرارت متوسط ذوب کنید.
  2. وقتی کره ذوب شد، به تابه دو فنجان شیر تبخیر شده/مخلوط آب اضافه کنید.
  3. ترکیب کره و شیر را روی حرارت ملایم (104 الی 110 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید. اگر ترمومتر دارید، این مرحله از طرز تهیه نان هل بهترین زمان برای استفاده از آن است. اگر دما خیلی داغ باشد، خمیر مایه را از بین می‌برد. از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا سرد شود.
  4. در یک ظرف جداگانه‌ای، تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دونات

طرز درست کردن خمیر

  1. مواد را به ظرف میکسر انتقال دهید و با سرعت متوسط روشن کنید.
  2. تخم‌مرغ‌های هم زده، شکر، ترکیب شیر، هل، نمک و سه فنجان آرد را اضافه کنید. سرعت میکسر را زیاد کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید.
  3. دو فنجان آرد دیگر را هم اضافه کنید. سرعت میکسر را زیاد کنید و دوباره به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید.
  4. خیلی آهسته بقیه 1 الی 2 فنجان آرد دیگر را هم اضافه کنید.
  5. بعد از اینکه خمیر آماده شد، روی آن را با حوله تمیز آشپزخانه بپوشانید و به مدت 20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

دو ورقه پخت را (13 در 18 اینچ) آماده کنید.

 

بافتن خمیر

حالا برای تهیه 4 قرص نان خمیر دارید. خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. برای درست کردن اولین قرص نان، 2 تکه از خمیر را بردارید و هر کدام را به شکل طناب نازک رول کنید. دو طناب را به شکل X روی هم قرار دهید و شروع به بافتن خمیر کنید (مطابق شکل)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب ترش

نان هل سوئدی

طرز بافتن نان

در نهایت خمیر باقی مانده را فشار دهید. هر قرص نان را به همین ترتیب درست کنید. خمیر نان را روی ورقه پخت با فاصله از هم قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 30 الی 45 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا اندازه آن بزرگ شود.

 

مرحله پخت خمیر

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با مخلوط کردن 1 عدد تخم‌مرغ و یک قاشق چایخوری آب، رومال تخم‌مرغی درست کنید و روی نان‌ها بزنید. می‌توانید روی نان‌ها شکر مرواریدی هم بپاشید که این مرحله اختیاری است.

نان را به مدت 25 الی 30 دقیقه بپزید. اگر از ترمومتر استفاده می‌کنید، دمای نان باید 195 درجه فارنهایت باشد. وقتی سطح نان قهوه‌ای طلایی رنگ شد از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا سرد شود.

https://happymoneysaver.com/homemade-swedish-cardamom-bread/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا