چیز کیک انار یلدایی

براتون یه چیز کیک انار یلدایی و یخچالی آوردم که نه نیاز به فر داره و نه دردسر سازه!یه ایده عالی که هم مناسب یلداست و هم مناسب مهمونیها

چیز کیک انار یلدایی
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا:دو سوم بسته
آب جوش:یک لیوان
دونه انار:به مقدار لازم
بیسکویت پتی بور: یک بسته
خامه:۱قاشق غذاخوری پر
شیر:۳الی۴ قاشق غذاخوری
ژله انار:یک بسته
پنیر خامه ای:یک بسته
خامه صبحانه:یک بسته
شکر:۲قاشق غذا خوردی
طرز تهیه:
ژله آلوئه ورا را داخل آبجوش حل میکنیم تا کامل حل بشه.نیمی از اون را داخل ظرفی کوچکتر از قالب اصلی میریزیم و کمی دونه انار بهش اضافه میکنیم و نیم ساعتی در یخچال میزاریم.
بعد بستن سطح ژله بقیه ژله و دونه انار را میریزیم و باز در یخچال میزاریم تا ببنده.
بیسکویت را پودر میکنیم و یک قاشق خامه و چند قاشق شیر را بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. و کف قالبی که کیسه فریزر باز کردیم پهن میکنیم و میزاریم یخچال.
برای لایه پنیری،ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا کامل حل بشه و میزاریم کنار تا از دما بیفته.
خامه و پنیر را دو سه دقیقه با همزن یا میکسر میزنیم یا با دست ده دقیقه ای ترکیب میکنیم تا یکدست بشه.ژله را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
یک سوم پنیر را داخل قالب بیسکویت می‌ریزیم و نیم ساعت داخل یخچال میزاریم.
ژله آلوئه ورا را که کاملا خودشو گرفته از قالب در میاریم و روی مواد پنیری میزاریم.
بقیه مواد پنیری را روی ژله میریزیم و به مدت شش ساعت در یخچال میزاریم.
بعد از یخچال خارج کرده و با انار تزئین می‌کنیم.
قالب کمربندی را با سشوار حرارت میدیم تا به راحتی از چیز کیک جدا شود.
نکات طلایی:
۱-ژله و دونه انار را تو دو مرحله بریزید تا انارها همه روی سطح ژله جمع نشه.
۲-برای پنیر هم میتوان از پنیر ماسکار پونه استفاده کرد و هم از پنیر خامه ای.فقط باید کم نمک باشد.
۳-به جای خامه صبحانه از خامه فرم داده هم میتوان استفاده کرد.ولی به شکر نیاز نیست.
۴-به جای ژله انار از هر ژله ای میتوان استفاده کرد که طعم چیز کیک متفاوت میشود.
۵-در صورت نداشتن قالب کمربندی،از هر ظرفی میتونید استفاده کنید،فقط داخلش را کیسه فریزر باز کنید تا هنگام جابجایی به راحتی بتونید داخل ظرف اصلی سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.