دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست با دو روش متفاوت!

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست آنقدر آسان است که حتی نیازی به پخت ندارد. این کیک که نوعی دسر است اگر یک روز در یخچال بماند طعم فوق‌العاده‌ای خواهد داشت. کیک نسکافه‌ای در بین کشورهای خاورمیانه‌ای بسیار مشهور است و طرفداران زیادی دارد. در خاورمیانه، تقریباً هر فردی کیک نسکافه‌ای را می‌شناسد. این کیک یکی از آسان‌ترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان درست کنید.

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست با دو روش متفاوت!

طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست

اگر عاشق طعم نسکافه هستید، حتماً این کیک بی‌نهایت خوشمزه را درست کنید!

در ادامه با دو نوع طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست آشنا می‌شویم:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوهان عسلی به سبک بازاری

نوع اول

مواد لازم:

  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 فنجان شکر
  • 3 لیوان آرد
  • یک لیوان ماست
  • یک لیوان روغن
  • 3 الی 4 قاشق غذاخوری قهوه فوری
  • بکینگ‌پودر به مقدار لازم
  • وانیل به مقدار لازم
  • دو قاشق سوپخوری کاکائو
  • 1 الی 2 قاشق غذاخوری شکر برای تزئین روی کیک

طرز تهیه

  1. شکر و تخم‌مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند. ماست و روغن را هم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
  2. آرد، بکینگ‌پودر و وانیل را هم با الک کردن اضافه کنید و هم بزنید، در نهایت قهوه فوری و کاکائو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. کیک را داخل فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  4. بعد از سرد شدن روی کیک را با شکر تزیین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس تاهینی خانگی در عرض چند دقیقه

 

نوع دوم

مواد لازم

  • آرد چند منظوره: 120 گرم
  • پودر کاکائو 60 گرم
  • 1 قاشق چایخوری قهوه نسکافه
  • 240 میلی‌لیتر ماست
  • 170 گرم شکر
  • یک و 4/1 قاشق چایخوری بکینک‌پودر
  • 1 و 4/1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل
  • 120 میلی‌لیتر روغن زیتون

دستور تهیه

  1. آرد، کاکائو و نسکافه را دو بار الک کنید و کنار بگذارید.
  2. ماست، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.
  3. حالا بکینگ‌پودر و جوش شیرین را هم اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با همزن هم بزنید.
  4. روغن را هم اضافه کنید و مواد الک شده را در این مرحله اضافه کنید.
  5. مواد را داخل تابه چرب شده بریزید.
  6. تابه را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت و یا تا زمانی که کیک به‌طور کامل بپزد بگذارید.
  7. بعد از پختن کیک آن را از فر دربیاورید و بعد از سرد شدن آن را ببرید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک زعفرانی ساده و خوشمزه

 

 

منبع:

littlesunnykitchen – Nescafe Cake

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا