طرز تهیه پیتزا تابه ای

توی این پست قراره باهم در تابه یه پیتزا خوشمزه درست کنیم.

ما در پست های قبلی باهم پیتزا رست بیف، خمیر پیتزا و پیتزا مکزیکی را باهم درست کردیم این شما و یه پیتزا خوشمزه دیگه پیتزا تابه ای

اموزش پیتزای مرغ و قارچ رو گذاشتم براتون با خمیر بدون استراحت و پنج دقیقه ای بدون خمیر مایه فوری و خوشمزه حتما درست کنید باهر موادی که خودتون دوست دارید.تو این روزها که نمیشه بریم رستوران خودمون خوشمزه ها رو درست کنیم.
این خمیر هم داخل تابه میشه درست کرد و هم فر داخل فر ۳۰ دقیقه بگذارید زیرش که طلایی شد کافیه میتونید گریل هم بزنید.

طرز تهیه پیتزا تابه ای
برای خمیر:
دو ق غ روغن مایع
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک ق چ
نمک یک ق چ
ارد حدود یک لیوان و سه چهارم لیوان یا دو لیوان سر خالی بیشتر نزنید حتی اگر خمیر چسبناک بود
ماست نصف پیمانه
خمیر استراحت نمیخواد اصلا.قالب رو چرب کنید مواد رو مطابق فیلم بریزید در تابه دو طرفه رو ببندید اگر تابه معمولی استفاده میکنید درش دمکنی بگذارید.شعله پخش کن رو یک ربع بگدارید گرم بشه تابه رو روش بگذارید و با شعله ملایم بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه زیرش طلایی بشه کافیه .خمیر فوق العاده عالی و طعمش مثل پیتزاهای بیرون میشه.

این پیتزا واقعا خوشمزه هست و چیزی از مدل بازاریش کم نداره

مواد لازم‌

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۲ عدد
قارچ ۴ عدد
سوسیس دو عدد
سس کچاپ ۱ قاشق مرباخوری
نان پیتزا ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

ابتدا پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخ شده رو تفت میدیم سپس نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر رو اضافه میکنیم. قارچ رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. سپس روی نان پیتزا کمی سس کچاپ رومال میکنیم و با لایه ای از پنیر پیتزا روی نان رو میچینیم‌. سپس مخلوط گوشت چرخ کرده فلفل دلمه و سوسیس را بترتیب روی نان میچینیم و در لایه آخر کمی پنیر پیتزا و آویشن روی پیتزا میپاشیم. سپس با دست کمی پیتزاها رو فشار میدیم و داخل تابه ای که کمی چرب شده قرار میدهیم. با حرارت کم و درب بسته اجازه میدیم تا حدود ۲۰ دقیقه پیتزا پخته و پنیر آن آب شود. می‌توان در آخر پیتزا رو در ماکروفر گذاشته و گریل دستگاه را روشن کرده و حدود ۲ دقیقه اجازه میدیم روی پنیر طلایی شود.

منبع

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.