دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جامبو شلز

هرچی بخوری سیر نمیشی ازش بس که خوش خوراک و لذیذه
جامبو شلز یا همون پاستا صدفی
رو هم میشه بصورت گرم هم به صورت سرد سرو کرد
الان این مدلی که من آموزش دادم به صورت گرم هست و طعم فوق العاده ای داره ما توی پست های قبلی باهم طرز تهیه: ماکارونی، سالاد ماکارونی، لازانیا، پاستا پستو رو باهم داشتیم و این شما و جامبو شلز یا پاستا صدفی
مواد داخلش کاملا دلبخواهیه ولی با این ترکیب محشره و من با سبزیجات هم درست کردم عالی شد(کلم برگ.کلم بروکلی.قارچ.پیاز.فلفل دلمه)
طرز تهیه جامبو شلز
جامبوشلز

گوشت چرخ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۲ ق
کالباس رنده شده ۱ کاسه کوچیک
پنیر پیتزا
نمک.فلفل سیاه.آویشن. زردچوبه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ مرغ و برنج

سس مارینارا

گوجه ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۱ ق
نمک.فلفل
ریحون خشک به دلخواه

اول پیاز رو تفت میدیم سیر رو اضافه میکنیم

بعد از تفت خوردن گوشت رو اضافه

وقتی گوشت باز شد فلفل دلمه رو اضافه میکنیم
بعد از اون کالباس رنده شده رو اضافه کرده و تفت میدیم
کنار تابه رب گوجه رو با روغن تفت میدیم و با بقیه مواد مخلوط میکنیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی مرغ

ادویه ها رو اضافه کرده وقتی خامی ادویه ها گرفته شد کمی اب بهشون اضافه میکنیم

و مخلوط میکنیم تا مواد طعم همدیگه رو بگیرن و اب مواد کشیده بشه و حرارت رو خاموش میکنیم

برای سس اول روی گوجه ها + میزنیم
داخل اب جوش میندازیم☺

۳ دقیقه که جوشید داخل اب یخ میندازیم تا شوک ببینن و راحت پوستشون رو جدا میکنیم

بعد گوجه ها رو پوره میکنیم

اگر هیچ دستگاهی ندارید رنده بزنید

حالا داخل قابلمه پیاز رو با روغن کم تفت بدین
سیر رو اضافه کنید
رب گوجه رو اضافه و تفت بدین ادویه ها رو اضافه و بعد پوره گوجه رو بریزید
بذارید با شعله ملایم بجوشه تا غلیظ بشه
بعد پوره کنید تا یکدست بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فلافل

کف ظرف فر ۱ لایه سس بریزید

داخل جامبوها رو که با اب و نمک و زردچوبه و روغن ۱۰ تا ۱۳ دقیقه پختین و نرم شدن و آبکش کردین
۱ لایه پنیر پیتزا بریزید و با موادگوشتی پر کنید
روی سس بچینید و با پنیر پیتزا بپوشونید

فویل بکشید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید بعد فویل رو بردارید و گریل رو بزنید تا پنیر طلایی بشه
نوووووش جونتون

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا