طرز تهیه پلو بحرینی

اگر دوست دارید که پلو بحرینی ساده و سریع درست کنید با من همراه باشید.

پلو بحرینی یک غذا بحرینی هست که بسیار خوشمزه است. ته چین مرغ، کیک مرغ، زرشک پلو با مرغ و مرغ ترش جزو غذاهایی هست اگه اگر دوست دارید حتما این غذا را نیز دوست دارید.

طرز تهیه پلو بحرینی

سه پیمانه برنج
چهار عدد ران مرغ یا ماهیچه گوسفندی
چهار عدد پیاز
سه چهارم پیمانه کشمش پلویی
نصف پیمانه گردو و بادام خلال شده
یک چهارم قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی
نمک، فلفل زردچوبه، دارچین و ادویه پلویی به مقدار لازم
اول برنج را با کمی نمک خیس کنید.
در این فاصله مرغ و یا گوشت را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه آب پز کنید. مقدار آب گوشت را طوری تنظیم کنید که بعد از پخت گوشت دو الی سه لیوان آب داشته باشید
بقیه پیازها را خلالی خرد و در روغن تا زمانی که کاملا طلایی شوند سرخ کنید. (پیازها را نصف کنید، نصف آن را برای دم کردن برنج استفاده کنید و نصف دیگر را برای تزیین کنار بگذارید
نصف پیازها را به همراه آب گوشت داخل قابلمه ای که قرار است برنج را در آن دم کنید بریزید و زیر گاز را روشن کنید تا جوش
وقتی جوش آمد برنج را هم شسته و به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود
قبل از دم کردن مقداری ادویه پلویی و دارچین هم روی آن بپاشید و پلو را دم کنید
کشمش پلویی را حدود دو دقیقه تفت دهید، سپس خلال بادام، گردو، پودر لیمو عمانی و پیاز داغ را هم اضافه و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان سوخاری

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.