دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک کارپاتکا

این شما و اینم دستور کیک لهستانی

ما در پست های قبلی باهم کیک خرما، کیک موکا، کیک خرمالو، کیک بستنی درست کردیم حتی در اخرین پست کیک شنی خوشمزه را درست کردیم.
مواد لازم برای خمیر:

۱۰۰ گرم کره یا مارگارین
۱ لیوان آب
۱ لیوان آرد
۵ عدد تخم مرغ
۱ ق چ بکینگ پودر

مواد لازم برای محلبی

۱ ق غ آرد
۳ ق غ نشاسته
۲ لیوان شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان شکر
۱ ق چ وانیل

طرز تهیه:

ابتدا فر روشن میکنیم با ۲۰۰ درجه که کاملا داغ باشه
خمیرو درست میکنیم
در قابلمه آب و کره را بریزید و تا زمانی که آب شود و بجوشد هم بزنید. به آب و روغن در حال جوش ، یک لیوان آرد را اضافه کنید و به کمک لیسک پنج دقیقه با حرارت کم خمیر را هم بزنید.
اجازه دهید خمیر ولرم شود. در این فاصله محلبی را درست کنید. برای محلبی همه ی مواد را در قابلمه بریزید و بپزید وقتی غلیظ شد و به قوام رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محلبی سرد شود.
به خمیر ابتدا بکینگ پودر را اضافه کنید سپس تخم مرغها را تک به تک اضافه کنید، ازیک‌عدد که اضافه میکنید خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی، بعد با دور کند همزن هم بزنید. کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و چربش کنید نصف خمیر را در‌قالب خالی کنید. بدون اینکه خیلی فشار بیاورید به وسیله قاشق روی آن را حالت دهید.
با قالب ساده هم میشه پخت فقط حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.
نیازی نیست خیلی صاف بشه چون کیک پف میکنه. در فر از قبل گرم شده بذارید بعد از ده دقیقه حرارتو کم کنید و روی ۱۷۰ بذاربد تا حسابی مغز پخت بشه. وقتی نیمه ی اول خمیر پخت نیمه ی دوم را هم به همین ترتیب در قالب بگذارید و بپزید. سپس نیمه ی دوم را هم خارج کنید واجازه دهید سرد شود. وقتی هر دو نیمه سرد شدند ، ابتدا یک نیمه را در قالب کمربندی (اگر ندارید دور تا دور کیک رو طلق بکشید و با چسب فیکسش کنید و بقیه مراحلو انجام بدید) بگذارید و روی آن از محلبی بریزید. نیمه ی دوم را روی محلبی بگذارید. به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید تا محلبی ببنده کاملا سپس از یخچال خارج کنید و روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.‌
در آخر بگم که به جای محلبی میشه از خامه یا کرم پنیری هم استفاده کرد

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و سالم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا