طرز تهیه نان شیرمال

امروز آموزش نان شیرمال خوشمزه و عالی و داریم بافتش عین پنبست

طرز تهیه نان شیرمال

موادلازم :
یک ق.غ پُر خمیر مایه فوری
۸۰ گرم شکر دو پنجم لیوان
دو عدد سفیده ی تخم مرغ به دمای محیط رسیده
۴۰۰ میلی لیتر شیر گرم یا یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
روغن مایع ۹۰ میلی لیتر یا نُه ق.غ
یک ق.چ نمک
۷۸۰ گرم آرد الک شده (کنترلی)
رومال:
یک ق.غ شیر و زرده ی تخم مرغ و یک ق.غ روغن

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه :
خمیر مایه و شکر و شیر و با هم مخلوط کرده و روغن مایع دو عدد سفیده ی تخم مرغ(به دمای محیط رسیده) و نمک و آرد و اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن
خمیر نرمی حاصل میشه که به دست نمیچسبه
(۵ الی ۱۰ دقیقه خوب ورز بدین)
خمیر و پوشونده و یکساعت استراحت بدین تا دو برابر شه
بعد یکساعت هوای خمیر و گرفته
و به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرین
و در هنگام کار با هر چونه، چونه های ما بقی رو بپوشونید تا خشک نشن
چونه رو ابتدا با انگشت پهن کنید و بعد با وردنه نازکتر کنید و رول کنید (میتونید بین خمیر هر موادی اعم از کره و مربا و شکلات و ..قرار بدین) و خوب ببندید
روی سینی فر که با کاغذ روغنی کاور کردین یا با روغن چرب کردین منتقل کرده و روشونو با پارچه ی تمیز پوشونده تا پف کنن
رومال کنید و با کنجد تزیین کنید
داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورش نخود

@ashpazi_modern_sama

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.