دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان اهری

اگر دوست دارید که یک نان خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه نا اهری

طرز تهیه نان اهری
مواد اولیه نان اهری :
آرد ۶۰۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم
ماست پرچرب ۱۶۰ گرم
پودر قند ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زنجبیل ۲ قاشق سوپخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
سرکه ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای رومال کردن :

زرده تخم مرغ ۲عدد
شیره انگور ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و پودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کش دار و حجیم بشه.
سپس ماست و سرکه و بکینگ پودر رو با قاشق در حد مخلوط شدن میزنیم و به ترکیب تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
در این مرحله روغن رو هم اضافه میکنیم و مجددا مخلوطمونو با همزن در حد یک دقیقه میزنیم تا یک دست بشه.
در ادامه ارد و زنجبیل رو که از قبل سه بار الک کردیم طی سه مرحله به ترکیبمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم و سپس روشو با نایلون میپوشونیم و دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدیم تا خمیرمون استراحت کنه.
بعد استراحت روی سینی رو ارد می پاشیم و ۱۲۵ گرم از خمیر رو هربار برمیداریم و کامل پهنش می کنیم و روشو از ترکیبی که برا رومال اماده کردیم میزنیم و با چنگال یک بار به صورت افقی و یک یار به صورت عمودی روش طرح میندازیم درصورت دلخواه روش کنجد هم می پاشیم.
دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت یک ربع

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پودینگ لیالی

این خمیر نیاز به ورز دادن با دست نداره و زمانی که میخوایم برای استراحت بذاریم یخچال حالت چسبندگی داره و بعد دو سه ساعت استراحت در یخچال خمیر سفت میشه و حالت چسبندگی نداره.
همه مواد رومال رو باهم مخلوط میکنیم.
زمان پخت به نسبت به فرتون می تونه متفاوت باشه و حرارت فر برقی حدود ۲۰ درجه بیش تر از دمای فر گازی هست.
دستور ذکر شده امتحان شده و به روش خونگی هست لطفا اندازه هارو تغییر ندید .( در فرآیند پخت نان اهری از امونیاک استفاده میشه که به خاطر شیمیایی بودن ترکیب از سرکه و بکینگ پودر استفاده شد)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه موچی بستنی به روش ژاپنی ها

منبع : khatoon_chef_

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا