طرز تهیه نان سوخاری

سلاااااام سلام مهربونا امیدوارم حالتون باشه امدیم با طرز تهیه نان سوخاری خیلی خوشمزه

در پست های قبلی باهم طرز تهیه نان ویانا، نان خامه ای، نان شیر، نان برنجی، نان شیرمال و نان خرمایی باهم داشتیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام نان سوخاری خوشمزه و جذاب
طرز تهیه نان سوخاری

آرد 600گرم (5پیمانه)
شکر 50گرم (4ق غ)
شیر 180 میلی لیتر(1لیوان)
اب ولرم 1/2پ
تخم مرغ ۱ عدد
بهبود دهنده ۱ گرم درصورت تمایل
وانیل ۱/۲ ق چ
روغن مایع ۵۰ گرم(٧ ق غ)
خمیر مایه 7گرم(1ق غ)
نمک ۳ گرم (1ق چ)
برای رومال ۱ عدد زرده تخم مرغ+۱ ق غ شیر میتونید بزنید من فقط شیر تنها رومال زدم

اول خمیر مایه و ۱ قاشق چایخوری شکرو ترکیب میکنیم و داخل آب میریزیم و‌درشو میذاریم و اجازه میدیم عمل بیاد تو این فاصله تخم مرغ شکر وانیل و روغن رو داخل یه ظرف دیگه ترکیب میکنیم و هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیادو بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و وقتی باهم ترکیب شدن بهبود دهنده و نمک رو به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم و آرد رو کم کم به مایمون اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یه خمیر منسجم و لطیف و کمی چسبناک داشته باشیم یه ظرفی رو کمی چرب میکنیم و خمیرو داخل ظرف قرار میدیم و روی ظرفو سلفون میکشیم و یه پارچه تمیز میندازیم
 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.