دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان خرمایی

بفرمایید خدمت شما دستور یک نان خرمایی عالی مراحل درست کردنش رو هم ببینید، در ضمن از ورز دادن با دست هم فیلم گرفتم

طرز تهیه نان خرمایی
مواد لازم :
آرد فانتزی: ٣٠٠ گرم ،حدود دو پيمانه
شیر(دمای محیط): ۱۰۰ گرم (حدود نصف پ)
آب(دمای محیط):۴۰ تا ۷۰ (سه تا شش ق غ)
شكر : ۱۵ گرم،یک ق غ
خمیرمایه: خشك ۵ گرم ، يك ق چ
نمك : ۵ گرم، یک ق چ سرخالی
كره : ۳۰ گرم (یک و نیم ق غ)
پودر هل : يك چهارم ق چ
تخم مرغ کوچک: یک عدد

مواد ميانى نان :
خرما : ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم (۱۵ تا ٢٠ عدد)
پودر نارگيل يا گردو : دو ق غذاخورى پُر
پودر دارچين : يك ق چاى خورى پُر
ارده یک تا دو ق(اختیاری)
آب جوش یک تا دو ق

طرزتهیه :
شیر ،شکر و خمیر مایه و با مواد خشک(آرد، هل، نمک) و تخم مرغ مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید و کره رو اضافه کنید و کم کم آب رو اضافه کرده و ده تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید، خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش در دمای محیط ۷۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید (حدود ۸ چانه ۶۵ تا ۶۸گرمی). مواد میانی رو که با هم مخلوط کردید. بین خمیرها بگذارید فقط موقع بستن خمیر لبه هاش رو آب بزنید که خوب بهم بچسبن و باز نشن و فشار بدید و صافشون کنید و با فاصله در سینی فر که چرب کردید بچینید و با چاقو طبق کلیپ طرح بدید.روشونو بکشید و ۴۰ دقیقه استراحت بدید، و بعد از استراحت رومال تخم مرغ و وانیل بزنید و کنجد بپاشید و سپس در فری که کاملا داغِ داغ شده با دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. نوش جان سوالی بود زیر پست بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *