طرز تهیه مربا به یک کیلو

آدما کلا به دو دسته تفسیم می شن کسایی که عاشق مربای به هستن و کسایی که متنفرن از مربای به شما جزو کدوم دسته هستید ؟ حتما برام توی کامنت بنویسید که مربای به دوست دارید یا نه.

با من در آپ کوک همراه باشید با طرز تهیه مربای به به صورت کاربردی و قدم به قدم.

همینطور می توانید طرز تهیه: مربای تمشک، مربای کیوی، مربای شاه توت و مربا گل محمدی در آپ کوک بخوانید.

طرز تهیه مربای به

مواد لازم برای تهیه مربای به خوشمزه :
به ۳ کیلو
شکر ۲ کیلو و نیم
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
آب لیمو دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
اول به ها را شسته ( نیاز نیست پوست بگیرید) بعد به اندازه دلخواه برش می زنیم و درون قابلمه می ریزیم.
در قابلمه را گذاشته تا به ها پخته بشه ولی له نشود
برای من چهل دقیقه زمان برد .بعد شکر را اضافه کرده
و پودر هل ،از این زمان دیگه در قابلمه رو دیگه برندارید
چون در این صورت مربای شما خوش رنگ نمی شود .
تا زمانی که مربا قرمز بشه حدودا بین ۶ تا ۷ ساعت،
در آخر پخت دو قاشق آبلیمو تازه اضافه کرده و بعد از یک ربع مربا را از روی اجاق برمی‌داریم.
نکته: حتما برای خوش رنگ مربا از قابلمه مسی استفاده شود.
و اینکه بعد از پخت اجازه بدین مربا داخل خود قابلمه سرد
بشه بعد داخل شیشه بریزید و بزارید یخچال
لطفا ورق بزنید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *