دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لوز نارگیل بدون فر

لوز نارگیل یکی از شیرینی‌های مشهور برای عید نوروز است که در هر گوشه از ایران تهیه می‌شود.

 

مواد لازم برای تهیه لوز نارگیل

  • 2 فنجان پودر نارگیل
  • 2/1 فنجان شکر
  • نصف فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل شیرین نشده
  • 2 قاشق غذاخوری گلاب
  • 8/1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • 2/1 فنجان پودر پسته

دستور تهیه

  • آب و شکر را در یک تابه نسبتاً بزرگ مخلوط کنید، وقتی آب به جوش آمد، آن را هم بزنید تا شکر به خوبی در آن حل شود.
  • 8 الی 10 دقیقه هم زدن را ادامه دهید یا آنقدر هم بزنید تا شربت غلیظی به دست آید.
  • آب و شکر حل شده را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه دوباره هم بزنید.
  • دوباره تابه را روی حرارت قرار دهید. پودر نارگیل، گلاب و شیر نارگیل را هم اضافه کنید. تقریباً هر 5 دقیقه یک بار روی شعله حرارت متوسط هم بزنید تا مواد به خوبی در هم حل شوند.
  • ترکیب به دست آمه را در یک تابه 8*8 اینچی بریزید.
  • در نهایت، پسته را روی آن بریزید.
  • روی لوز نارگیل را بپوشانید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد.
  • با چاقو، لوز را در ابعاد لوزی شکل ببرید و یا می‌توانید از کارت شیرینی به شکل لوزی برای بریدن لوز نارگیل استفاده کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دسر ساگو با نارگیل و انبه

 

 

طرز تهیه پودر نارگیل

اگر دلتان می‌خواهد برای لوز نارگیل خودتان پودر نارگیل درست کنید، می‌توانید طبق دستور تهیه زیر عمل کنید:

برای تهه پودر نارگیل برای شیرینی لوز نارگیل به یک عدد نارگیل تازه با اندازه متوسط نیاز داریم. قبل از اینکه نارگیل را بخرید آن را تکان دهید تا مطمئن شوید که نارگیلی که انتخاب کرده‌اید دارای آب است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی حصیری به روش اصیل ایرانی

دستور تهیه

  1. پوست نارگیل را بگیرید و آن را به دو قسمت بشکنید. گوشت نارگیل را از پوسته آن جدا کنید.
  2. پوست قهوه‌ای نارگیل را از گوشت سفید جدا کنید و سپس به تکه‌های ریز تقسیم کنید.
  3. تکه‌های نارگیل را در غذاساز یا خرد کننده بریزید تا خوب ریز شوند.
  4. گوشت نارگیل را که در غذاساز ریز کردید روی تابه‌ای بگذارید و اجازه دهید روی حرارت پایین برشته شود، مرتب هم بزنید تا نارگیل نسوزد و هر رطوبتی که نارگیل دارد از بین برود. پودر نارگیل نباید قهوه‌ای شود. تقریباً 20 دقیقه برای این مرحله نیاز است.
  5. پودر نارگیل را در ظرف تمیزی بریزید و اجازه دهید سرد شود. سپس در یخچال نگه داری کنید. از این پودر می‌توانید برای تهیه لوز نارگیل استفاده کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بیتی کباب با سس ماست و نان لواش

 

نارگیل میوه بسیار مغذی است که حاوی انواع املاح معدنی و فیبر و همچنین چربی‌های سالم است که چربی آن به‌طور مستقیم به انرژی تبدیل می‌شود. این میوه منبع بسیاری از محصولات از جمله شیر نارگیل، کرم، روغن، آرد و پودر نارگیل برای لوز نارگیل است.

 

 

https://recipesmag.blogspot.com/2017/01/persian-coconut-sweets.html

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *