دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لازانیا

لازانیا برای من یک پروژه یک بار در سال است. من آن را عمیقا دوست دارم ، اما نادر است که می توانم وقت را برای آن اختصاص دهم. وقتی این اتفاق بیفتد ، در حال مرگ در زمستان است که من هیچ کاری برای انجام این کار ندارم اما کل روز را در آشپزخانه می گذرانم.

طرز تهیه لازانیا

سُس بشامل:

یه قالب کره ۵۰ گرمی رو روی شعله آب کنید بعد ۲ قاشق آرد بریزین و هم بزنید… حدود ۳ لیوان شیر که به دمای محیط رسیده رو داخلش بریزین و تند تند هم بزنید… اصلا به حال خودش رها نکنیدا چون گوله گوله میشه هی هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه… نمک و فلفل سیاه و آویشن هم اضافه کنید و خاموش کنید…

مواد میانی لازانیا رو مثل مایه ماکارونی درست کنید قارچ هم اضافه کنید.

لازانیاها رو طبق دستورش توی آب جوش بریزین و آبکش کنید ک با آب سرد خنکش کنید…
کف ظرف مورد نظرتون رو سس بشامل بزنید بعد به ترتیب ورقه های لازانیا ، سُس ، مواد گوشتی ، پنیر پیتزا…..
چند لایه همین کار رو انجام بدین لایه آخرتون ورقه های لازانیا ، سُس ، پنیر پیتزا… لایه آخر مواد گوشتی نداره….

فر رو از قبل گرم کنید….
سی دقیقه دمای ۱۸۰ درجه بزارین
پنج دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنید که پنیرش برشته بشه

فقط توی ریختن پنیر پیتزا و سُس اصلا خساست نکنید

لازانیا
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
گوشت چرخ کرده
نمک،فلفل،زردچوبه,آویشن،ادویه مخصوص لازانیا
قارچ حدود ۱۰عدد
آب لیمو یک ق غ
فلفل دلمه ای
رب یک ق غ
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا

سس بشامل
آرد دو ق غ
شیر یک لیوان ونیم
نمک مقداری
کره یک ق مربا خوری

پیاز رو با کمی روغن تفت بدین گوشت رو اضافه کرده تا جای که رنگ گوشت تغییرکنه ادویه هارو‌اضافه وباهم مخلوط کنید
قارچ رو در قابلمه ای جدا همراه مقداری آبلیموونمک در روغن تفت دهید سپس به مواد گوشتی اضافه کنید
بعد فلفل دلمه ای ورب رو اضافه و خوب مخلوط کنید
نصف لیوان آب اضافه کنید در قابلمه رو ببندید تا مواد گوشتی بپزه
در قابلمه ای مقداری آرد تفت دهید تا بوی خامیش گرفته بشه کره رو اضافه وبا آرد مخلوط کنید ودر آخر نمک‌وشیر رو اضافه کرده وهم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه

من از ورقه های پیش پخت استفاده کردم که فقط لازمه ۱۰,دقیقه داخل آب معمولی باشه
ظرف لازانیا روچرب کنید
ورقه های لازانیا رو روش بچینید
روی ورقه ها رو با سس رومال کنید مواد گوشتی رو بریزید وپنیر پیتزا اضافه کنیداین کار رو تا آخر انجام بدین بعد پنیر فراوان بریزید
کمی روی پنیر آب بپاشید که کشدار بشه
ودر آخر در فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیق قرار بدین و در آخر گریل رو روشن کنید به‌مدت ۵دقیقه
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ گشنیز

اگرچه نسخه کلاسیک – با یک دستمال خانگی و ، وقتی من می توانم آنرا مدیریت کنم ، ماکارونی خانگی- غیرممکن است غیرممکن است – من در مورد نسخه ساده تری هستم که لازانیا را یک اتفاق بسیار شایع تر می کند. این دستور العمل دقیقاً همین است. این لازانیا تقریباً به همان اندازه کم وزنی است که می توانید در حالی که هنوز به نتایج دلپذیر و دلپذیر هستید ، برسید.

ارسال تصویر
اعتبار: جو لینگمن؛ یک ظاهر طراحی غذایی: Barrett Washburne
پرش از پیش پخت و پز (و رشته های بدون جوش!)
رشته فرنگی لازانیا بدون جوش یک راحتی مدرن است ، اما صادقانه بگویم که من طرفدار عظیمی از آنها نیستم – به نظرم تقریباً همیشه آنها را در چمدان چاق می کنید. در حالی که رشته های کلاسیک خشک لازانیا معمولاً قبل از لکه گیری جوشانده می شوند ، هیچ دلیلی وجود ندارد که مجبور شوید آنها را قبل از زمان طبخ کنید – آنها در واقع با سس و پنیر می توانید لایه برداری کنید. برای پخت و پز از نودلهای بدون جوش مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید ، اما تا زمانی که کاملاً در سس پوشانده شود و لازانیا کاملاً با فویل آلومینیومی پوشانده شود ، کاملاً درست در فر می پزند و هرگز چاق نمی شوند.

3 نکته برای بهترین ، آسان ترین Lasagna همیشه
این لازانیا پیچیده نیست. با این حال ، چند نکته وجود دارد که موفقیت گرمایی دنده را تضمین می کند.

حتما سس فروشگاه خریداری شده را دوست دارید. فقط سه جزء وجود دارد که لازانیا را عالی می کند: ماکارونی ، پنیر و سس. از آنجا که این دستور العمل با یک مربا مارینارا برای سهولت شروع می شود ، مطمئن شوید که این یک طعم عالی است. نام تجاری مورد علاقه من Rao است ، اما مورد علاقه شخصی خود را انتخاب کنید.
رشته های لازانیا را کاملاً بپوشانید. از آنجایی که رشته فرنگی ها از قبل پخته نشده اند ، آنها از روی حرارت و بخار داخل اجاق گاز می پزند. مهم است که کاملاً درون سس پوشانده شوند تا یکنواخت بپزند. یک گوشه خشک منجر به گوشه ای ترد و بدون پخته خواهد شد.
بگذارید لازانیا قبل از خرد شدن استراحت کند. در حالی که به راحتی وسوسه می شود وقتی آن را از روی اجاق گاز بریزید ، به لازانیا بریزید ، بگذارید 15 دقیقه روی یک پایه خنک کننده استراحت کند. این کمک خواهد کرد که تمام لایه ها را محکم کنید و برش مربع بسیار آسان تر شوید.
ارسال تصویر
اعتبار: جو لینگمن؛ یک ظاهر طراحی غذایی: Barrett Washburne
در اینجا راهنمای گام به گام ما برای تهیه یک لازانیا ساده گوشت گاو و پنیر در اینجا آمده است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا بادمجان

اعتبار: جو لینگمن؛ یک ظاهر طراحی غذایی: Barrett Washburne
1/10

در اینجا راهنمای گام به گام ما برای تهیه یک لازانیا ساده گوشت گاو و پنیر در اینجا آمده است.
چاپ
12 رتبه بندی
من اینو درست کردم!
لازانیای آسان
خدمت
8 تا 10

زمان قبل:
20 دقیقه تا 25 دقیقه

زمان پخت:
1 ساعت 10 دقیقه تا 1 ساعت 30 دقیقه

عناصر
1 پیاز زرد متوسط
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 پوند گوشت گاو بدون چربی
1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه
1 (24 تا 25 اونس) سس مارینارا (3 فنجان) مانند Rao’s یا Newman’s Own
12 اونس پنیر موزارلا با رطوبت کم ، خرد شده (حدود 3 فنجان) ، تقسیم شده است
15 رشته فرنگی لازانیا خشک (بدون جوش ، حدود 2/3 یک جعبه 1 پوند) ، تقسیم شده
15 تا 16 اونس پنیر ریکوتا با شیر کامل (حدود 2 فنجان) ، تقسیم شده است
مشارکت کنید
طراحی شده توسط کاسنی
تجهیزات
چاقوی آشپز
جعبه رنده
تخته برش
اندازه گیری فنجان و قاشق
دیگ بخار معمولی یا چدن 12 اینچی یا بزرگتر
قاشق چوبی
ظرف پخت 9×13 اینچی
کاغذ آلومینیوم
دستورالعمل ها
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قفسه را در وسط فر مرتب کنید و فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
گوشت گاو و پیاز را قهوه کنید. ریز خرد شده 1 پیاز زرد متوسط. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قلاب معمولی یا چدنی 12 اینچی یا بزرگتر روی حرارت متوسط ​​تا حرارت گرم کنید تا لکه دار شود. پیاز ، 1 پیمانه گوشت گاو بدون چربی ، 1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر ، و 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه را اضافه کرده و بپزید ، و گوشت گاو را با قطعات قاشق چوبی خرد کرده و به قطعات کوچک خرد کنید ، تا زمانی که گوشت گاو پخته شود ، 6 تا 8 دقیقه از روی حرارت برداشته و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
ظرف پخت را آماده کنید و سس گوشت را جمع کنید. سس مارینارا 1 (24 تا 25 اونس) را باز کنید (3 لیوان). یک لایه نازک از سس را در قسمت زیرین یک ظرف پخت 9×13 اینچی قرار دهید. سس باقیمانده را درون مخلوط گوشت گاو خرد کنید.
شروع به لایه برداری لازانیا. در صورت لزوم (12 فنجان) 12 عدد پنیر موزارلا با رطوبت کم خرد کنید. 5 رشته فرنگی لازانیا را درون ظرف پخت قرار دهید و در صورت لزوم آنها را بشکنید تا یک لایه واحد ایجاد شود (اگر نودل ها کمی با هم همپوشانی دارند خوب است). 1 پیمانه پنیر ریکوتا را روی نودل ها ریخته و پهن کنید. حدود 1 1/2 فنجان سس گوشت را روی ریکوتا ریخته و پهن کنید و سپس با 1 فنجان موزارلا بپاشید.
لایه لایه را ادامه دهید. 5 نودل دیگر را روی موزارلا ترتیب دهید و به دنبال آن 1 فنجان پنیر ریکوتا ، 1 1/2 فنجان سس گوشت و 1 فنجان موزارلا را اضافه کنید. با یک لایه نهایی 5 رشته فرنگی و سس باقیمانده ، سس را نازک پخش کنید تا تقریباً به طور کامل رشته فرنگی را بپوشاند. (برای پایان پخت موزرلا 1 فنجان باقی مانده را رزرو کنید.) ظرف را محکم با فویل آلومینیومی بپوشانید.
پخت لازانیا را به مدت 1 ساعت بپزید. پخت 1 ساعت. بررسی کنید که نودل ها را با فشار دادن لازانیا با چاقو انجام دهید. چاقو باید به راحتی در تمام لایه ها بکشید. در صورت عدم استفاده ، 15 دقیقه دیگر بپوشانید و بپزید.
با موزرلا باقیمانده بپاشید و پخت را تمام کنید. لازانیا را کشف کرده و با موززارلا 1 فنجان باقی مانده بپاشید. پخت آن را کشف کنید تا موززارلا ذوب شود و به آرامی قهوه ای شود ، و سس آن حباب شود ، 8 تا 10 دقیقه بیشتر.
لازانیا را به مدت 15 دقیقه خنک کنید. بگذارید لازانیا حداقل 15 دقیقه قبل از خدمت روی یک قفسه سیم خنک شود.
دریافت یادداشت ها
پیشاپیش کنید: لازانیا حداکثر 2 روز قبل از مونتاژ و یخچال جمع آوری شده یا تا 1 ماه یخ زده می شود. قبل از پخت ، لازانیا منجمد را به مدت 2 روز در یخچال خرد کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان خامه‌ای و روش تزیین آن

ذخیره سازی: وسایل باقی مانده می توانند تا 3 روز در یخچال نگهداری شوند ، محکم بسته شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا