دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت هویج

دستور امروز خورشت خورش ، خورش فارسی است که با هویج و آلو تهیه می شود. من همیشه دستور العمل های فارسی ساخته شده با آلوها را برای ظروف پاییز یا زمستان مرتبط می کنم. برای من آلوها عطر و طعم گرم و خاکی به دستور العمل ها می دهند. دستور العمل سنتی این ظرف به راحتی از زعفران دم کرده به عنوان ادویه استفاده می کند. در حالی که عاشق زعفران هستم ، فهمیدم که نتیجه نهایی خیلی مبهم است. من چند گزینه را امتحان کردم و برای افزودن طعم این خورش به اضافه کردن دارچین رسیدم.

توی مطالب قبلی باهم خورشت آلو، خورشت کرفس، خورشت قیمه، قورمه سبزی در پست های قبلی باهم بررسی کردیم و حالا در باهم خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج

مواد لازم

هویج خلالی خرد شده ۲ کیلو
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط  ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ ق غذاخوری
فلفل قلمی ۳ عدد
زردچوبه ۱ ق غذاخوری
روغن  بمقدار لازم
نمک و فلفل بمقدار لازم
ابلیمو ۲ ق غذاخوری
غوره تازه و یا کنسرو به مقدار دلخواه
آلوی خشک ۵-۶ عدد به سلیقه دلخواه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک گیلاس: متفاوت از همه کیک‌های گیلاس

برای درست کردن خورش هویج ، ابتدا هویج ها را پوست کنده و شسته و نازک خلالی خرد می کنید و در ماهیتابه روغن ریخته و با کمی نمک سرخ می کنید و کنار می گذاریم بعد پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید، زردچوبه وفلفل سیاه را بریزید و برای ده دقیقه گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بوی زهم گوشت از بین برود. در این مرحله رب را افزوده و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود. در ادامه حدود 5 تا 6 لیوان آب داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد، سپس شعله را کم کنید و بگذارید گوشت پخته و خورش جا بیافتد.در حین پخت آب خورش را چک کنید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه نمایید. بعد از پختن گوشت هویج سرخ شده را به گوشت اضافه کرده و زعفران+نمک+آلو+فلفل و گوجه را نیز اضافه کرده تا جا بیفتن خورشت می پزید و در آخر ابلیمو و غوره را اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه آماده برای سرو هست در کنار برنج و سالاد سرو می کنید. امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.
دوستان اگر از این دستور ما استفاده کردید لطفا نظرات و یا عکسهاتونو با ما شر کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب وزیری

نکته دیگری که در مورد این دستور العمل پیدا کردم این است که بهترین گزینه برای برش هویج ، ژولین است. اگر در نزدیکی یک معامله گر جو هستید ، “هویج خرد شده” آنها در واقع برش ژولیون است.

مواد لازم (خدمات 6)

10-12 ران مرغ
1 پیاز
4 میخک سیر
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 عدد آلو
هویج 1 پوند
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری دارچین
1/2 لیوان لیمو
3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل
روغن زیتون

خورشت هویج  حاوی پیاز و سس را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سیر خرد شده و زردچوبه را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر آبکش کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آیس کافی با انواع طعم‌های عالی در خانه

خورشت هویج استفاده از استخوان در ران را بسیار توصیه می کند. پوست را از ران مرغ جدا کنید. با نمک و فلفل چاشنی بزنید ، سپس در دسته ها به پیاز اضافه کنید. مرغ Sauté به مدت حدود 3 تا 4 دقیقه از هر طرف.

خورشت Haveej-3 اضافه شده 1/2 فنجان آب و آلو. 40 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپوشانید و بپزید.

خورشت  هویج در میانگین هویج سس زمان متوسط ​​در مقداری روغن زیتون به مدت حدود 2 دقیقه. هویج ها را با نمک حل کنید و سپس شکر و دارچین را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه آب آن را ادامه دهید.

خورشت هویج-5

زعفران دم کرده را به مرغ پخته شده اضافه کنید.

خورشت هویج-6

آب لیمو را اضافه کنید. در صورت لزوم چاشنی را تنظیم کنید.

خورشت هویج

هویج سس شده را به قابلمه اضافه کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا