دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی بسیار آسان

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی ممکن است در بسیاری از نقاط دنیا متفاوت باشد. همچنین این شیرینی نام‌های دیگری هم دارد که عبارتند از: کیک چای روسی، کیک عروسی مکزیکی، و نیش آجیل مجارستانی.

در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی را به سبک قدیمی به شما ارائه کنیم، اما اگر طرفدار سبک جدید هستید پیشنهاد می‌کنیم از گردو با یک قاشق چایخوری دارچین، هل یا پودر زنجبیل استفاده کنید. می‌توانید به جای آغشته کردن شیرینی اسکار گردویی در پودر قند، آن را در پودر کاکائوی شیرین شده آغشته کنید.

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

در طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی به مواد زیر نیاز داریم:

  • یک فنجان کره نرم
  • 3/1 فنجان شکر قهوه‌ای
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 فنجان آرد چند منظوره
  • 2/1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 2 فنجان گردوی خرد شده ریز
  • 2/1 فنجان پودر قند
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه زیتون پرورده رستورانی

 

مراحل تهیه

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی شامل مراحل زیر است:

  1. همه مواد را آماده کنید.
  2. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کره، شکر و وانیل در یک میکسر یا همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا کرک مانند شود؛ اندازه کره باید دو برابر شود و رنگ آن به زرد روشن تبدیل شود.
  3. آرد را الک کنید و کمی نمک به آن بزنید.
  4. آرد را به آهستگی به مواد کرمی اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا بین مواد پخش شود. گردو را هم به آن اضافه کنید.
  5. یک تکه از خمیر را به اندازه گردو بردارید و به شکل توپ دربیاورید و روی سینی پخت قرار دهید. همه شیرینی‌ها را به این ترتیب آماده کنید و با فاصله کنار هم بچینید.
  6. شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی، شیرینی‌ها را از ورقه پخت به یک تور سیمی با استفاده از کاردک منتقل کنید. اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه سرد شود.
  7. شیرینی اسکار را با پودر قند آغشته کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش جو

 

نکات مهم

  • اجازه دهید کره در دمای اتاق حداقل به مدت یک ساعت قبل از شروع پخت نرم شود. اگر فراموش کرده باشید که کره را به موقع از یخچال بیرون بیاورید، می‌توانید با بریدن کره به تکه‌های کوچک‌تر به نرم شدن آن کمک کنید.
  • می‌توانید شیرینی اسکار گردویی را قبل یا بعد از پخت فریز کنید. در هر دو مورد، هر شیرینی را به‌صورت جداگانه بپوشانید. این شیرینی را می‌توانید به مدت 4 هفته در فریزر نگهداری کنید. به مدت 5 روز هم می‌توانید در دمای اتاق نگهداری کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کلوچه شوشتری

https://www.thespruceeats.com/old-fashioned-walnut-balls-3054023

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا