دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ جو

امروز تصمیم گرفتم دستور سوپ جو رو براتون بزارم که این روزا که هوا سرد شده خیلی این جور سوپ ها به آدم میچسبه واقعا هر چی از طعم این سوپ براتون بگم کم گفتم اگه عاشق سوپ هستید پیشنهاد میکنم حتما این سوپ رو هم امتحان کنید،یادش بخیر همیشه توی ماه رمضان برای مهمونام افطاری درستش می کردم،انشاالله کرونای لعنتی بره بازم برای مهمونای گلم درستش کنم


سوپ جو

ابتدا یک تادو پیمانه جو پوست کنده بگیرید و از شب قبل خیس کنید تا نرم بشن.
یک عدد پیاز رو ریز خورد کنید و کمی تفت بدید وقتی پیازها سبک شدند،قارچ خورده شده،سیب زمینی،هویج نگینی خورد شده رو داخل پیاز بریزید و کمی تفت بدید بعد از ۳تا۴دقیقه نخودفرنگی رو به همراه تیکه های مرغ و جوی خیس شده اضافه کنید و یک تا دو قاشق رب بریزید و کاملا مخلوط کنید در آخر نمک،فلفل،زردچوبه بزنید و وقتی خوب مواد مخلوط شدند داخل مواد به میزان لازم آب گرم بریزید و در قابلمه رو بزارید تا سوپ جا بیفته وقتی مواد خوبه خوب پخته شدند کمی سبزی سوپ به همراه زرشک بریزید و اگه
دوست داشتید آبلیمو و یا آب نارنج هم به مقدار سلیقه ی خودتون اضافه کنید و بعد از اضافه کردن زرشک و سبزی ۱۰دقیقه بعد گاز رو خاموش کنید سوپ مون آماده هستش.
نکته:اگه خدایی نکرده سرما خوردید و یا گلو درد دارید یادتون باشه مواد رو دیگه تفت ندید و پیاز رو هم سرخ نکنید و به همون صورت مواد رو ساده مخلوط کنید و رب رو حذف کنید

 

ل نداشتم وگلوم درد میکرد،ناهار برای بقیه کتلت حاضر کردم اما چون خودم نمیتونستم بخورم،مامانم برام سوپ جو درست کرد.

قبلا دستور پختشو هایلایت کرده بودم،اما چون هایلایت ها به مرور زمان پاک میشن،از این به بعد تصمیم گرفتم فقط پست بذارم که موندگار باشه و اگر کسی دوس داشت،بتونه استفاده کنه.

سوپ جو قرمز از سوپ های محبوب رستورانیه و به عنوان پیش غذا سرو میشه.ولی به نظرم سوپ انقدر مقوی و مغذیه که خودش یه غذای کامله.

این مقدار برای ۴ نفر کافیه.

“سوپ جو قرمز”
پیاز: ۲عدد
جو پوست کنده: نصف لیوان(پیمانه)
سینه مرغ: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ق.غ
زرشک: به مقدار دلخواه
سبزی سوپ(گشنیز و جعفری) یا جعفری خرد شده: ۳ ق.غ
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
جو پرک: نصف پیمانه
هویج: ۲عدد بزرگ
آب لیمو تازه: به مقدار لازم

پیازهارو خرد یا رنده کنید با مقداری کره یا روغن تفت بدین تا سبک بشه.نمک،فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدین.جو از قبل خیس شده رو اضافه کنید.آب جوش بریزین و اجازه بدین که جو بپزه.

سینه مرغ رو با پیاز،هویج،چوب دارچین،چند حبه سیر،نمک،فلفل،زردچوبه و آویشن،ساقه کرفس یا فلفل دلمه بپزین.بعد از پخت،گوشت رو از استخوان جدا کنید،ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.آب مرغ رو از سبد یا الک رد کنید و به سوپ اضافه کنید‌.

هویج ها رو نگینی خرد یا رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.جو که نیم پز شد،نصف پیمانه جو پرک اضافه کنید.

بعد از پخت جو،رب گوجه رو با مقداری روغن وزردچوبه سرخ کنید وبه سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل میتونید مقداری قارچ خرد شده یا ذرت هم اضافه کنید.

اواخر پخت سوپ،سبزی سوپ یا جعفری خرد شده همراه مقداری زرشک اضافه کنید.سوپ که جا افتاد چاشنیش رو اندازه کنید و سرو کنید.

بعد از خاموش کردن شعله،مقداری آب لیموی تازه به سوپ اضافه کنید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
نوش جونتون♥️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *