دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سمنو

اگه دوست دارید خوشمزه ترین سمنو عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

طرز تهیه سمنو
گندم ۱ کیلو
آرد نانوایی ۳ کیلو
آب حدود ۷_۸ لیتر

✅ برای درست کردن سمنو باید گندم را از ۲ روز قبل در آب خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.

وقتی نوک گندم جوانه زد آن را از آب خارج کنید و داخل دستمال نخی خیس و تمیزی بریزید و داخل آبکش بگذارید تا ریشه در بیاورد.
روزی دو مرتبه روی گندم ها و دستمال کامل آب بریزین و گندم ها رو زیر و کنید و بزارین آب کامل از سبد خارج بشه ،
✅ ۴_۵ روز طول میکشه تا گندم ها ساقه نقره ای در بیارن ،
نباید بزارین جوونه سبز رنگ از ساقه نقره ای خارج بشه چون سمنو تلخ میشه ،
حالا جوونه ها از هم جدا کنین و زیر شیر آب کامل بشورین تا اگر بویی گرفته تمیز بشه ،
✅ وقتی به این مرحله رسیدین ، مقداری آب داخل مخلوط کن بریزین و مقداری جوانه و چند بار بزنید تا کاملا جوانه ها له بشن ،
و داخل یک کیسه نخی بریزین و زیرش لگن بزارین تا آب جوونه ها داخل لگن بره و تفاله داخل کیسه بمونه ،
همینطور ادامه بدین تا جوونه ها تموم بشه ،
✅ وقتی آب اول جوونه ها رو گرفتیم داخل لگن کنار میزاریم ، تا
بگم چکار کنیم
حالا دوباره تفاله ها رو با آب مخلوط میکنیم و حسابی مخلوط میکنیم و دوباره داخل کیسه میریزیم و صاف میکنیم ،
این کار رو ۳_۴ بار تکرار میکنیم تا آب تفاله ها صاف بشه ،
✅ حالا شیره جوونه ها رو داخل قابلمه بزرگ میریزیم ،
و نصف اون آب اول جوونه ها رو بهش اضافه میکنیم ،
✅ حالا آرد رو الک میکنیم و با حرارت ملایم تفت میدیم تا قهوه ای رنگ بشه (قهوه ای متوسط )
آرد رو با مقداری آب مخلوط میکنیم و میزنیم تا کامل باز بشه ، من با گوشتکوب برقی زدم تا یکدست شد ،
و به شیره جوونه ها اضافه میکنیم،
( من چون دفعه اول بود درست میکردم یادم رفت آرد رو تفت بدم و با این حال نتیجه عالی شد ، البته تو بعضی از کلیپ ها دیدم که آرد رو تفت نمیدن )
✅ زیر شعله رو روشن میکنیم با حرارت معمولی و میزاریم سمنو جوش بیاد و مدام هم میزنیم ،
باید بگم که اگر آدم بی حوصله ای هستین اصلا سراغ درست کردن سمنون نرین ، چون یک هفته رسیدگی میخواد تا جوونه سالمی داشته باشین و بعد هم حدود ۱۲_۱۴ ساعت تقریبا باید پای قابلمه باشین )
✅وقتی سمنو تقریبا غلیظ شد و به اندازه یک سوم قابلمه رسید اون آب شیره اول جوونه ها رو اضافه کنید و دوباره بزارین بجوشه تا به غلظت حلوای شل برسه ،
حالا حدود ۳۰ عدد بادوم با پوست رو بشورین و داخل سمنو بریزین

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پلو عربی

وقتی سمنو تقریبا غلیظ شد و به اندازه یک سوم قابلمه رسید اون آب شیره اول جوونه ها رو اضافه کنید و دوباره بزارین بجوشه تا به غلظت حلوای شل برسه ،
حالا حدود ۳۰ عدد بادوم با پوست رو بشورین و داخل سمنو بریزین
✅ یک ساعت آخر سمنو رو دم
بزارین و هر یک ربع یک بار در قابلمه رو بردارین و هم بزنین تا ته نگیره ،
وقتی شعله رو خاموش کردین بزارین دم کنی روی قابلمه بمونه و دیگه برندارین تا فردا صبح که قشنگ جا بیفته و به اصطلاح شیره وس بده و براق بشه .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس فرانسوی و انواع آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *