دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بستنی مگنوم

بستنی مگنوم🍨🍧
اگه دوست داری یه بستنی خوشمزه و جذاب درست کنی با من همراه باش.

طرز تهیه بستنی مگنوم
مواد لازم
شیر یک و یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت یک ق ع سرپر
شکر دو ق غ
شکلات سفید یا قهوه ای ۵۰ گرم
عصاره وانیل یک ق چ
خامه قنادی ۲۰۰ گرم

مواد کاور بستنی
کاکائو تخته ای یا سکه ای ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
خلال بادام ب دلخواه دو ق غ

نکته ها
⬅️مواد روی شعله زیاد غلیظ نشه ک بستنی موقع سرو زود آب میشه
⬅️استفاده از کاکائو داخل مواد دلبخواهه،ولی من توصیه میکنم حتما استفاده کنید تا از یخمکی شدن بستنی جلوگیری کنید
⬅️ بجای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده نکنید،چون در اینصورت طعم بستنی بیشتر شبیه دسر میشه تا بستنی
⬅️میتونید بنا ب سلیقتون رنگ کاکائوهارو،چه داخل مواد و چه برای کاور،تغییر بدید
⬅️قبل از کاور ،بستنی ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل فریزر استراحت کنه
⬅️بعد از کاور هم دو تا ۳ ساعت داخل فریزر استراحت کنه
⬅️این بستنی داخل ظرف دردار،بمدت دو تا سه ماه در فریزر قابل نگهداریه
⬅️با این دستور ۱۰ تا دوازده عدد بستنی کوچک ،یا ۶ عدد بستنی بزرگ خواهید داشت
⬅️میتونید از لیوانهاای یکبار مصرف هم استفاده کنید
⬅️سعی کنید از کاکائو مارک خوب برای طعم بهتر بستنیتون استفاده کنید مثل کارات

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خاگینه

 

بستنی مگنوم انقد گرون شده واقعا دیگه نمیشه خرید😕
ولی چه بهتر که خودت بتونی انقد راحت درستش کنی و خیلیم از بازاریا خوشمزه تر شه😋🍦
🍫واقعا اینجا کسی هست بستنی مگنوم دوست نداشته باشه؟!🤔
طرفداراش کامنت بزارن ببینم چند نفریم☺💛

اگه از اکسپلور یا هشتک این پستو میبینی خوشحال میشم پیجم رو فالو کنی و همراه همیشگیم باشی☺

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مواد لازم:
شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سرپر
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
شکلات سفید ۵۰ گرم

برای کاور؛ شکلات ۲۰۰ گرم.روغن مایع ۲ ق غ.خلال بادام ۲ ق غ

شیر رو در قابلمه بریزید نشاسته رو با شیر ترکیب کرده شکر رو اضافه کرده قابلمه را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی رقیق برسه وانیل و شکلات رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید هم بزنید تا شکلات حل بسه مواد رو به ظرف دیگه ای انتقال داده اجازه بدید خنک بشه خامه قنادی رو با دور تند همزن ۲ تا ۳ دقیقه بزنید و سپس به مواد خنک شده اضافه کنید با همزن بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست بشن در قالبهای سیلیکون چوب بستنی گذاشته مواد رو در قالب بریزید چند بار به سطح کار بکوبید و در فریزر به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت زمان بدید تا بستنی ببندد اگه قالب نداشتید در لیوان کاغذی از مواد بستنی بریزید چند دقیقه زمان بدید و چوب بستنی رو در وسط لیوان فیکس کنید بعد از اینکه بستنی خودش رو گرفت شکلات رو بنماری کنید روغن مایع و خلال بادوم رو اضافه کرده اجازه بدید خنک بشه بعد بستنی رو در شکلات فرو برده بلافاصله خارج کنید و روی یه کیسه فریزر بذارید تا شکلات ببنده نیم ساعت دیگه بذارید یخچال و نوش جان کنید
⭕با این مقدار مواد ۶عدد بستنی با سایزمتوسط خواهید داشت

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شله زرد بدون گلاب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا