دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد مکزیکی

این سالاد مکزیکی ترکیبی از سبزیجات مخلوط ، لوبیای سیاه ، گوجه فرنگی ، ذرت ، آووکادو ، پنیر کوتیا و نوارهای tortilla است که همگی در یک پانسمان آهک مفتول ریخته اند. سالاد مناسب برای همراه کردن هر وعده غذایی مکزیکی ، یا اضافه کردن مرغ کبابی برای تبدیل شدن به آن یک دوره اصلی!

هر زمان که من غذای مکزیکی درست می کنم ، دوست دارم انواع غذاهای جانبی از جمله لوبیا پیتو و برنج ، ذرت خیابانی و این سالاد سبز سبک مکزیکی ساده اما رضایت بخش را درج کنم.

سالاد مکزیکی با کاهو ، ذرت ، لوبیا و گوجه فرنگی ، که در یک سس آهک خرد شده است.

من بیشتر شبها به عنوان بخشی از شام به عنوان سالاد سرو می کنم و این سالاد مکزیکی به یک مورد علاقه خانوادگی تبدیل شده است. با لوبیا ، ذرت ، گوجه فرنگی و آووکادو پر شده است ، سپس با پاشیدن پنیر به پایان رسید. ما نمی توانیم به اندازه کافی از آن بهره مند شویم!

چگونه سالاد مکزیکی درست می کنید؟
این سالاد با کاهو رموی خرد شده شروع می شود ، که در آن از گوجه فرنگی ، ذرت ، لوبیای سیاه ، آووکادو و پیاز قرمز تراشیده شده استفاده می شود. یک تکه پانسمان خانگی از بالای صفحه بالا می رود ، سپس سالاد را ریخته تا زمانی که همه چیز پوشیده شود. یک نوار پز نواری از تورسیل و پنیر لپه به آن اضافه کنید ، و آماده باشید که غذا بخورید!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دمی گوجه

کاهو رموی خرد شده را در یک کاسه خرد کنید.
نکاتی برای سالاد کامل
می توانید کاهو شکمبه خود را خرد کنید ، یا از کیسه های آماده شده کاهو استفاده کنید تا کمی وقت خود را صرفه جویی کنید.
تازه ، ذوب شده از مغز ذرت منجمد و کنسرو شده همه در این ظرف خوب کار می کنند.
در حالی که من دوست دارم از پنیر cotija برای طعم معتبر استفاده کنم ، پنیر فتا نیز به خوبی کار می کند.
یک آووکادو رسیده و در عین حال محکم را انتخاب کنید تا وقتی در سالاد ریخته شود ، دچار پوسیدگی نشود.
من از یک ماندولین برای ریز کردن پیازهای قرمز استفاده می کنم.
آب لیمو تازه فشرده در این دستورالعمل بهترین کار را می کند ، آب بطری را پرش کنید.
شما می توانید گوجه فرنگی نیمه گیلاس یا گوجه فرنگی آلو را ریز خرد کنید ، هر آنچه که در دست دارید کار می کند.
کاهو ، گوجه فرنگی ، پیاز ، ذرت ، آووکادو و لوبیای سیاه درون یک کاسه.
شستشوی سالاد مکزیکی
پانسمان این سالاد ترکیبی از آب لیمو ، روغن زیتون ، cilantro و ادویه است. همه مواد با هم جمع می شوند تا خوب ترکیب شوند. من دوست دارم یک دسته دوتایی از پانسمان درست کنم چون حداکثر یک هفته در یخچال نگه داشته می شود و بسیار مناسب است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان خامه‌ای و روش تزیین آن

پانسمان روی یک کاسه کاهو ، گوجه فرنگی ، آووکادو و لوبیا ریخت.
متغیرهای سالاری مکزیک
روشهای مختلف زیادی برای سفارشی کردن این سالاد وجود دارد که براساس مواد اولیه موجود در دست شماست.

پروتئین: می توانید مرغ خرد شده ، گوشت گاو خرد شده یا میگو خرد شده را اضافه کنید تا این سالاد به یک وعده غذایی تبدیل شود.
تاپینگ: من عاشق اضافه کردن دانه کدو تنبل ، زیتون یا ترشی خیار ترشی برای طعم اضافی هستم.
سبزیجات: از اضافه کردن سبزیجات دیگر به سالاد مانند تربچه ریز خرد شده ، خیار ، فلفل دلمه ای یا جیکامه احساس راحتی کنید.
زبانهایی که بخشی از سالاد مکزیکی را سرو می کنند.
این سالاد روشن ، رنگی و پر از عطر و طعم است. چه به دنبال همراهی یک جشن مکزیکی باشید و چه به راحتی به دنبال یک سالاد سبک و تازه باشید ، مطمئناً این یک برنده خواهد بود.

سالاد مکزیکی
این سالاد مکزیکی ترکیبی از سبزیجات مخلوط ، لوبیای سیاه ، گوجه فرنگی ، ذرت ، آووکادو ، پنیر کوتیا و نوارهای tortilla است که همگی در یک پانسمان آهک مفتول ریخته اند. سالاد مناسب برای همراه کردن هر وعده غذایی مکزیکی ، یا اضافه کردن مرغ کبابی برای تبدیل شدن به آن یک دوره اصلی!
CourseSalad
آشپزخانه مکزیکی
کلمات کلیدی سالاد مکزیکی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان کوک 1 دقیقه
زمان کل 21 دقیقه
خدمات
4
کالری295kcal
AuthorSara Welch
عناصر
برای سالاد
4 فنجان کاهو شکمبه خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی گیلاس نصف شده است
1/4 فنجان پیاز قرمز ریز خرد شده
1/2 فنجان هسته ذرت می تواند تازه ، کنسرو شده یا ذوب شده از یخ زده باشد
1 آووکادو پوست کنده ، سوراخ شده و خرد شده
1 لیوان لوبیای سیاه
4/4 فنجان پنیر کوتیا ریز خرد شده است
نوارهای تورتی 1/3 لیوان
برای پانسمان
1/3 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان آب لیموترش
2 قاشق چایخوری عسل
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری زیره
1/4 لیوان برگهای cilantro خرد شده
نمک و فلفل برای چشیدن
دستورالعمل ها
برای سالاد
کاهو ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز ، ذرت ، آووکادو و لوبیای سیاه را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
برای پانسمان
در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب لیمو ، عسل ، پودر فلفل قرمز ، زیره ، cilantro و نمک و فلفل را با هم ضرب کنید.
پانسمان را روی مخلوط کاهو بریزید و به آرامی پرتاب کنید تا روکش شود. بالای آن را با نوارهای پنیر و تریلا پنیر ، سپس فوراً سرو کنید.
تغذیه
کالری: 295kcal | کربوهیدرات ها: 27 گرم | پروتئین: 9 گرم | چربی: 16 گرم | چربی اشباع شده: 5 گرم | کلسترول: 8mg | سدیم: 165mg | پتاسیم: 696mg | فیبر: 9 گرم | شکر: 6 گرم | ویتامین A: 4605IU | ویتامین C: 21mg | کلسیم: 83mg | آهن: 3mg

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای پوست نارنج مجلسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا