دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بریانی اصفهانی

امدم با نحوه ی پخت بریون اصفهان

طرز تهیه بریانی اصفهانی
مواد لازم برای ۴ نفر؛گوشت سردست گوسفند ۵۰۰گرم
دنبه۵۰ گرم
جگر سفید۱۰۰گرم
پیاز ۲عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
گردو خلال پسته و بادام
نعناخشک نمک فلفل سیاه روغن به میزان لاز

زمان آماده سازی۶۰ دقیقه
زمان پخت۲۰ دقیقه

مرحله ی اول: گوشت گوسفند،دنبه،۱ عدد پیاز،چند قاشق روغن مایع ، ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد.البته در آخر مقداری از آب گوشت را نگه دارید.

مرحله ی دوم: جگر سفید را خورد کرده وبا ۲ لیوان آب، ۱ پیاز خورد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ریخته و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا بپزد. پس از آنکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید و آن را چرخ کنید.

مرحله ی سوم: مخلوط گوشت و دنبه را نیز پس از پخت همراه با یکی یا دو قاشق از آب آن چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنا خشک ، نمک و فلفل مخلوط و بار دیگر چرخ کنید.

نکته؛ در اصل برای پخت آن باید از قالب مخصوص بریان استفاده کرد که شبیه کفگیر است اما اگر در دسترس نبود میتوانیم از یک تابه ی کوچک استفاده کنیم . آن را روی حرارت گزاشته تا داغ شود سپس کمی از آب و و روغن مانده از پخت گوشت را کف تابه ریخته کمی دارچین ، زعفران و فلفل هم کف آن پاشیده و حال یک کوفته ی بزرگ از مواد بریون برداشته و آن را در قالب قرار میدهیم و با دست رویش را صاف میکنیم سپس قالب را دوباره روی حرارت قرار میدهیم.

نکته های کلیدی؛
۱. بگذارید گوشت پخته شده سرد شود بعد آن را چرخ کنید.
۲.آبگوشت بریان یکی از جذاب ترین بخش های آن است که معمولا مقداری از آبگوشت را در هنگام سرو با نان خشک در کاسه ریخته و با کمی کشک نوش جان میکنند.
s.a.n.a.m0099

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *