طرز تهیه آش جو

آش ها جزو غذاهای اصیل در ایران است اگر دوست دارید که یک آش جو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

در مطلب های قبلی ما آموزش آش اسفناج، آش گوشت، آش ماست، آش دندونی و آش رشته را به شما آموزش دادیم حالا می خواهیم باهم طرز تهیه آش جو را باهم داشته باشیم.

طرز تهیه آش جو
امروز اومدم با یه آش بسیار مقوی و خوشمزه و مناسب این روزای سرد زمستون
پس همراه من باشید و ازش لذت ببرید
مواد لازم :

جو پوست کنده  ۱ پیمانه
لوبیا چیتی  نصف پیمانه
نخود نصف پیمانه
پیاز  ۳ عدد
سیر ۴ حبه
سبزی آش  ۴۰۰ گرم
برنج نیم دانه  حدود ۴ قاشق غذاخوری
کشک  به میزان لازم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه   به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم

دستور پخت  :

لوبیا چیتی و نخود و جو را از چند ساعت قبل پخت خیسانده تا نفخ حبوبات گرفته شود و جو هم زمان پختش کمتر شود.
در قابلمه ای بزرگ لوبیا چیتی و نخود همراه چند پیمانه آب می گذاریم تا بپزد.
جو را هم با چند پیمانه آب روی حرارت میگذاریم تا پخته شود بعد از این که نخود و لوبیا پخت آن ها را به جو پخته اضافه میکنیم و سپس برنج نیم دانه را به مخلوط جو و حبوبات اضافه میکنیم.
در فاصله ای که حبوبات و جو و برنج در حال پخت است پیاز ها را خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم و زردچوبه چوبه زده و تفت میدهیم و به قابلمه حاوی حبوبات و جو اضافه میکنیم.
سیر ها را هم خرد کرده و سرخ میکنیم و آن را هم به مواد آش اضافه میکنیم.اگر آب قلم داشتید برای پخت آش به جای آب از آن استفاده کنید در غیر صورت می توانید در هنگام پخت آش از یک عدد عصاره گوشت استفاده کنید. در این مرحله سبزی آش را اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا سبزی هم بپزد و در آخر نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
بعد از این که آش جا افتاد آن را در ظرف مناسب کشیده و با نعنا داغ و کشک و پیاز داغ و سیر داغ تزئین میکنیم.

پ.ن : اگر این آش را با کشک بیشتر دوست دارید میتونید اواخر پخت آش کشک بهش اضافه کرده و هم بزنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.