دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک اسفنجی

اینم ی کیک عالی و خیلی راحت برای خامه کشی یعنی از این کیک راحت تر برای خامه کشی پیدا نمیکنید با من همراه باشید با طرز تهیه کیک اسنفجی خوشمزه

کیک های زیادی هست که ما عاشقش هستیم مثل: کیک بستنی، کیک ردولوت و یا حتی کیک آلبالو در این آموزش می خوایم به شما یک کیک پایه و ساده را آموزش بدیم.

اسفنجی
حالا بریم سراغ مواد اولیه
آرد:یک و نیم لیوان
شکر:یک لیوان
تخم مرغ:چهار عدد
روغن:نصف لیوان
شیر:نصف لیوان
بکینگ پودر: سه قاشق چایخوری دقت کنید که توی این دستور از قاشق های کوچیک چای خوری خونگی استفاده شده اگه قاشق های اندازه گیری استفاده میکنید یک قاشق چای خوری کافیه
وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری
تمام مراحلشو توی فیلم توضیح دادم
نکته هاشو خیلی دقت کنید و تا آخر ویدیئو رو حتما ببینید که ی کیک عالی بتونید درست کنید
اگه دوست داشتید کیک شکلاتی داشته باشید دو الی سه قاشق غذاخوری از آرد کم کنید و پودر کاکائو اضافه کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی

 

کیک

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد کیک 2 پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یا ماست نصف پیمانه
وانیل به میزان لازم
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
____________________

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا رنگ تخم‌مرغ‌ها کرمی رنگ بشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت

شکر را ریخته و به مدت 3 الی 4 دقیقه می‌زنیم. شیر و روغن را اضافه می‌کنیم و هم میزنیم.

آرد را به همراه بکینک پودر سه بار الک میکنیم و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و در یک جهت هم میزنیم.

کف قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید یا فقط از کاغذ روغنی استفاده کنید.

خمیر کیک را درون قالب بریزید. به آرامی به قالب ضربه بزنید (قالب را به آرامی روی سطحی بکوبید تا هوای بین فضای کیک گرفته بشه و از گنبدی شدن کیک جلوگیری بشه.)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان اهری

قالب را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه، درون فر قرار دهید.

کیک ما اماده ست

میتونید از انواع مغز(گردو،بادام و..) استفاده کنید و قبل پخت به خمیر کیک اضافه کنید یا برای تزئین از مغزها استفاده کنید.

اگر کیک شکلاتی دوست دارید حدود یک الی دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ توی خمیر بریزید.(میزان پودر کاکائو بستگی به ذائقتون خودتون داره).

بعد از ریختن آرد خمیر را زیاد هم نزنید. به مدت کم در یک جهت هم بزنید به اندازه‌ای که آرد با همه مواد مخلوط بشه.

منظور از پیمانه همان لیوان دسته دار فرانسوی میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *