دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شربت آلبالو

یکی از پرطرفدارترین شربت های تابستونی و قدیمی،خوشمزه

توی پست های قبلی باهم ترشی آلبالو، کیک آلبالو و همینطور آلبالو پلو درست کردیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه شربت آلبالو
شربت آلبالو
نکات رو رعایت کنید و به راحتی میتونید حتی بیرون از یخچال هم نگه داری کنید

✅همیشه سعی کنید شربت و مربا را جدا درست کنید
✅این روش نیاز به هسته گیری نداره
✅شربت نباید در حرارت کم بجوشه در غیر اینصورت شربتون تیره میشه

اندازه برای یک کیلو مینویسم شما خودتون اندازه آلبالو را بیشتر کنید
.
آلبالو ۱کیلو
شکر ۷۰۰ گرم اگه خیلی ترش بود ۸۰۰ گرم
آب ۱لیوان
.
.
برای شروع آلبالو هارو بشورید و داخل قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد بزارین اب را اضافه کنید و بزارین یه ربع بجوشه
گاهی زیر ورو کنید تا خوب اب پس بدن
بعد از صافی رد کنید
اب آلبالو هارا دوباره داخل قابلمه بریزید شکر را روش بریزین و بجوشونید
به هیچ وجه سر ازش بر ندارین چوم زود سر میره کف روی شربت رو خوب بگیرین تا شربتی شفاف و باکیفیت به دست بیاد
شربت هم یک ربع جوشید تا قوام اومد

شربت آلبالو

شربت آلبالو

سلام به روی ماه شما تک تک دوستای مهربونم
شما های که مایه انرژی ‌نشاط من هستید
شماهایی که با پیام های دلگرم کننده ومتن های زیباتون من رو رویاهام استوار می‌کنیم تا پر انرژی تر ازقبل بیام پیشتون
شماهایی که برای من مثل اعضای خونوادم هستید ‌حمایتم می کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قطاب

دوستتون دارم

مواد لازم :
آلبالو هسته گرفته ۱کیلو
شکر ۱/۳۰۰تا۱/۵۰۰کیلو
وانیل نوک ق چ

آلبالو هاتون رو باشکر لایه لایه بزارید یه شب تا صبح توی یخچال تاحسابی آب بندازه
تا یه شربت عالی وخوشمزه درست کنید وحال دلتون روخنک کنید

 

* بچه ها ورق بزنین و طرز تهیه این #شربت#تگری رو که خیلی اسون و سریعه رو ببینید. تو این فصل گرما عجیب میچسبه🥰
* راستی ی سوتی تو ویدئو هست هرکی زودتر بگه برنده اس😃
* با لایک و سیوت به راضیه انرژی میدی هااا🥰😘

* بریم برای مواد مورد نیازش:
* البالوی هسته گیری شده یک‌کیلو
* شکر‌یک و نیم الی ۲ کیلو

‏㋛دیگه خودتون دستور رو بنا بر مقدار البالویی ک دارید تنظیم کنین
اول از همه هسته ی البالو هارو جداکنین و بعد لابلاش شکر بپاشید و مخلوط کنین بزارید تو یخچال
تا جابیفته و‌شکراش اب شه
بعداز دوازده الی بیست و‌چهار ساعت بزاریدش روی‌حرارت متوسط تا کم کم شکر اب شه و شیره غلیظ شه در همین حین روی البالوها کف ایجاد میشه که شما باید این کف رو‌بگیرید که رنگ شربت شفاف بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پنکیک سیب زمینی

❤︎غلظت این شربت بستگی ب خودتون داره ولی اینو درنظر بگیریدکه بعد از سرد شدن غلیظتر میشه
بعد از اینکه ب غلظت مورد نظر رسید تفاله های البالو‌رو ازش خارج کنین و بزارید کنار برای ترشی،مربا،ترشک،مارمالاد…….اگر هم خواستید خشکشون کنین پس توی ی پارچه ی حریر تمیز بریزید و صافش کنین ابش رو‌به شربت اضاف کنین
خب اینم از این
☺︎︎دیگه حس میکنم تمام نکات رو گفتم جیزی جا ننداختم عایا؟؟؟کامل و‌واضح بود؟؟✔︎

 

🟡كدوم شهر زندگي ميكنين اينجا كه هواي خيلي گرم و شرجيه شهر شما چطور؟
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

🌞توي اين روزهاي گرم تابستوني شربت آلبالو واقعا ميچسبه 🍒؟

🍒به ازاي هر يك كيلو گرم آلبالو،يك كيلو و نيم شكر و ٢ونيم ليوان آب بايد بريزيد🥰

⭕️اگر دوست دارين شربتتون يه خورده ملس باشه يه مقدار شكرش رو كمتر بزنين ❗️

❌راز خوشرنگ شدن شربت آلبالو:🍒🍒🍒🍒🍒🍒

❌نوع آلبالو🍒🍒🍒🍒
❌بيش از حد نجوشيدن
❌گرفتن كف
❌از صافي رد كردنه حتما پارچه بزاريد
❌من از گلاب و وانيل استفاده نكرم
❌دوست داشتيد ميتونيد بزنيد.

⭕️بعد از خنك شدن بريزيد توي شيشه و داخل يخچال نگهداري كنين 🍒

 

آلبالو رو بشورید و هسته هاش رو در بیارید برای هر یک کیلو آلبالوی بدون هسته یک کیلو شکر نیاز دارید ، شکر رو بین آلبالوها بریزید و برای حداقل دوازده ساعت بذارید تو یخچال .
آبی که زیر هسته ها جمع شده رو هم روی آلبالو بریزید ، مقداری هم آب روی هسته ها بریزید و بذارید قشنگ رنگ بگیره و اون آب رو هم روی آلبالو بریزید .
بعد از اینکه آلبالو با شکر حسابی آب انداخت ، مربا رو بذارید روی حرارت ملایم ، شکر که آب شد حرارت رو زیاد کنید و بذارید آلبالو بیست دقیقه بجوشه تو این فاصله حتما کف روی مربا رو بگیرید .
بعد از بیست دقیقه آلبالو رو از شربت جدا کنید بذارید ده دقیقه دیگه شربت بجوشه ، اگر شربت آلبالو رو خیلی شیرین میپسندید تو این مرحله صد تا دویست گرم شکر به شیره اضافه کنید .
بعد از ده دقیقه که شیره قوام اومد کمی از شیره روی آلبالو ها بریزید و از مابقیش برای شربت آلبالو استفاده کنید 🍒🍹
.
برای اینکه بفهمید شربت قوام اومده یا نه کمی از شربت تو یک ظرف بریزید بعد از خنک شدن ظرف رو که کج میکنید باید خیلی آروم تو ظرف حرکت کنه .
چون آلبالو ترشه مربا نیاز به اضافه کردن آبلیمو یا جوهر لیمو نداره ولی محض احتیاط میتونید پنج دقیقه آخر پخت چند قطره آبلیمو اضافه کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس فرانسوی و انواع آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *