کله جوش یه غذا خوشمزه و البته ایرانی هست با من همراه باشید با طرز تهیه کله جوش
کله جوش یکی از غذا های قدیمی ایرانی هست مثل: تاس کباب و خوب یه گزینه خوب برای شام هاتون پس دیگه نبینم بپرسید شام چی بپزم.
مواد لازم:
برنج یک سوم پیمانه
لپه یک سوم پیمانه
کشک ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیتر
پیاز ۳ عدد متوسط
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج و لپه رو میزاریم با ۳لیوان آب بپزه، جوری که آبش کامل کشیده بشه
پیاز و سیر رو خرد میکنیم و تفت بدیم و بعد نعنا خشک رو میریزیم و خیلی کم تفت میدیم تا نسوزه
کشک و آب رو مخلوط میکنیم و به برنج و لپه اضافه میکنیم و میزاریم ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم قل بزنه
حالا مخلوط پیاز داغ و سیرداغ و نعناداغ رو به کله جوش اضافه میکنیم و میزاریم ۱۰ دقیقه دیگه قل بزنه
کشک چون خودش به اندازه کافی نمک داره دیگه به غذامون نمک اضافه نمیکنیم.
کله جوش
مواد لازم:
کشک:200 گرم پیاز:1 عدد مغز گردو خردشده: 2 ق غ نعنا خشکشده: 2 ق غ نمک: به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در یک ماهیتابه متوسط باکمی روغن تفت میدهیم. 2. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، نمک و زردچوبه و کمـی فلفـل سیـاه به پیـاز اضافه میکنیم. کمی مواد را تفت میدهیم. 3. پیازها که کمی سبک و طلایی رنگ شد، گردوی خرد شده و نعنا را به آن اضافه میکنیم. 4. نعنا نباید زیاد در روغن سرخ شود. چون در این صورت نعنـا تلخ مـیشود و طعـم کلهجوش را خراب می کند. 5. کمی که نعنا و گردو را تفت دادیم یک لیوان آب به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا بجوشد و بعد کشک را به مواد اضافه میکنیم. وقتی کشک شروع به جوشیدن کرد کلهجوش آماده است. بعد از آماده شدن کلهجوش اصفهانی، آن را در یک کاسه ریخته و به همراه پیازداغ و گردو تزیین کنید و با نان خشک میل نمایید. نوش جان!