دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جواهر پلو

جواهر پلو جزو اون غذا های خوشمزه است که مطمن هستم که عاشقش می شید اگه دوست دارید که این پلو خوشمزه را یادبگیرید با من همراه باشید با راهنمای گام به گام طرز تهیه جواهر پلو خوشمزه.

در مطلب های قبلی باهم شیرین پلو، لوبیا پلو، والک پلو، پلو بحرینی، زرشک پلو با مرغ، سوتی پلو و گشنیز پلو باهم بررسی کردیم و حالا در این مطلب به طرز تهیه جواهر پلو می پردازیم.

طرز تهیه جواهر پلو

موادلازم:
گوشت مرغ
خلال پسته
خلال بادام
مغز گردو نگینی خردشده
زرشک قرمز
روغن
زعفران دم کرده
برنج
پیاز
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین وپودرلیمو

ابتدا مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه ها مزه دار کرده و با روغن تفت میدیم و آب جوش اضافه میکنیم تا کامل بپزه بعداز پخت گوشت رو از استخون جدا کرده و ریش ریش میکنیم.
خلال بادام که ازقبل خیس خورده با مغزپسته و گردو نگینی توی کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت مرغ ریش ریش شده و زرشک قرمز رو اضافه میکنیم،سپس نمک و دارچین و در آخر زعفران دم کرده اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
این مواد رو بین برنج آبکش شده لایه لایه میریزیم و میذاریم تا ۵۰ دقیقه دم بکشه.
این غذای جواهرپلو بی نهایت خوشمزس و شباهت زیادی به مرصع پلو و شیرین پلو داره فقط با این تفاوت هویج و پوست پرتقال استفاده نشده.
طبق ذائقه و سلیقه خودتون میتونید از کشمش هم استفاده کنید.
نوش جون

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل

 

جواهر پلو
برنج ٣٠٠گرم
زغال اخته خشك ١٥٠گرم
پياز درشت يك عدد
روغن زيتون ٢قاشق سوپخورى
كره ٦٠گرم
دارچين هل زيره نمك و فلفل سياه و زعفران ب ميزان لازم

مواد روى پلو
گردو
دانه انار
برگ جعفرى
پوست پرتقال
سير

زغال اخته خشك را در ظرفى حاوي اب جوش قرار دهيد تا خيس بخورد روغن و نيمى از كره را در ظرف مناسبى روى حرارت گرم كنيد.
پياز دارچين فلفل و زيره را اضافه كرده و حدود ٣٠دقيقه روى حرارت ملايم تفت دهيد تا پياز كمى كاراملى شود سپس ظرف را از روى حرارت برداشته .برنج را ك از قبل چند ساعت در اب قرار داده ايد را در ظرف مناسبى روى حرارت متوسط انتقال دهيد.ظرف را با اب داغ پر كنيد.طورى ك ٣ سانتى متر روى برنج را اب بگيرد .
پس از چند دقيقه ك برنج كمى نرم شد ان را اب كشى كنيد
برنج را ب همراه زعفران دم كشيده و زغال اخته ب ظرف پياز تفت داده شده اضافه كنيد.
نمك فلفل بزنيد و بقيه كره را روى سطح برنج بريزيد .بعد از دم كشيدن روى برنج را با موادى ك گفتيم تزيين ميكنيد .
اين دستور از مجله بود
زغال اخته من تر بود و فقط هسته اش رو در اوردم و مخلوط كردم با مواد.
يه دونه سينه مرغ پخته و رنده شده رو هم ب پياز بعد از تفت دادن اضافه كردم.
پوست پرتقال و سير هم روى پلو نريختم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رب نارنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *