این واقعا بهترین دستور العمل سالم گرانولو است! تهیه و تهیه سریع و آسان ، به طور طبیعی شیرین شده با (فقط کمی) شربت افرا ، و همیشه بسیار خوش طعم و خوشمزه است.با ما همراه باشید با طرز تهیه گرانول
دستور العمل سالم گرانول
خوب ، زمان برای پین کردن ، چاپ ، ذخیره ، برچسب زدن یا نشانک گذاری این دستور العمل در دنیای مورد نظر شماست. از آنجا که به شما می گویم ، این یک نگهبان کل است.
بستن
دوستان … دستور العمل مورد علاقه من در تمام مدت مورد استفاده گرانول خانگی را برآورده کنید! ♡
همانطور که من مطمئن هستم که تاکنون توجه کرده اید ، خانواده کوچک ما وسواس گرانولای خارج از مرز را دارند. ما دائماً انواع مختلفی از گرانولو (یا میله گرانول) را شلاق می زنیم تا بتوانیم صبحانه های آسان ، ناهار ، میان وعده ها را نگه داشته و – واقعی باشیم – سهم منصفانه ما از شام های شبانه تنبل شبانه با کاسه و کاسه است. سمت Netflix. ما آن را ساده دوست داریم ، عاشق آن هستیم که در شیر بادام غرق شود ، ما دوست داریم آن را با میوه تازه و ماست یونانی مخلوط کنیم ، دوست داریم که آن را روی همه چیز بپاشیم ، از دسر گرفته تا پوره سیب زمینی گرفته تا سالاد (<- بله ، جای تعجب خوب است). ما فقط عشق گرانو را رها می کنیم.
و در حالی که من طی این سالها بیش از ده ها نوع دستور العمل سرگرم کننده و عجیب گرانولو را در اینجا در وبلاگ به اشتراک گذاشته ام ، من اولین کسی خواهم بود که بپذیرم اکثریت قریب به اتفاق زمان ، ما معمولاً چیزهای ساده و پیش فرض را برای این گرانول سالم سالم نگه می داریم دستور درست در اینجا.
به نظر من وسواس گرانول ، این فقط بهترین است.
تا حدودی به دلیل ساخت آن بسیار سریع و آسان است ، با مواد تشکیل دهنده ای که احتمالاً از قبل در انبار خود نگه دارید. تا حدی به دلیل این که پر از مواد خوب است ، از جمله مقدار زیادی پروتئین و امگا 3. تا حدی به این دلیل که خیلی شیرین نیست ، فقط کمی با عسل یا شربت افرا ریخته اید. تا حدی به دلیل اینکه کاملاً ترد است ، و با هر نوع مواد تشکیل دهنده ای که بیشتر دوست دارید ، سفارشی سازی آسان است. اما به طور عمده ، من فقط عاشق این دستور العمل گرانولو هستم زیرا کاملاً خوشمزه است.
بنابراین اگر در جستجوی دستور العمل مورد نظر خود ، سعی کرده و واقعی ، کاملاً ترد ، همه نوع خوش طعم و عطر و طعم را حس کنید ، توصیه می کنم این را امتحان کنید. من فکر می کنم شما می خواهید آن را دوست دارم!
بهترین گرانول سلامتی گیر | 1-MINUTE VIDEO
گرانولو سالم
معرفی گران گرانول:
برای تهیه این دستور العمل خانگی گرانولو ، شما نیاز دارید:
جو دوسر قدیمی: همچنین به عنوان جو دوسر شناخته شده است. اگر این دستور تهیه بدون گلوتن را تهیه کردید ، حتماً اطمینان حاصل کنید که مارک خریداری شده GF دارای گواهینامه است.
آجیل: تقریبا همیشه از بادام خرد شده در گرانول استفاده می کنم. اما احساس رایگان داشته باشید که آنها را با آجیل یا دانه های مورد علاقه خود جایگزین کنید (مانند گلبرگ یا دانه های آفتابگردان).
دانه های Chia: من می خواهم که آب آنها را برای امگا 3 اضافی بپاشید ، اما اگر ترجیح می دهید آنها را ترک نکنید.
روغن نارگیل ذوب شده: یا نوع روغن دلخواه شما.
عسل: یا شربت افرا.
عصاره دارچین ، نمک و وانیل: برای طعم دادن به گرانول.
نارگیل پوسته پوسته: یا می توانید از نارگیل خرد شده استفاده کنید ، یا نارگیل را به طور کامل از بین ببرید.
چگونه گرانول درست کنیم
چگونه می توان گرانول را ساخت:
خوب ، بگذارید در مورد نحوه درست کردن گرانولو صحبت کنیم! به سادگی:
(بیش از همه) مواد خشک را کنار هم بریزید. جو ، بادام ، دانه چیا ، دارچین و نمک ، یعنی. بعداً ما نارگیل و سایر مواد اضافی را ذخیره خواهیم کرد.
مواد مرطوب را اضافه کنید. روغن نارگیل ذوب شده ، شربت افرا و وانیل را با هم ضرب کنید. سپس آنرا روی مواد خشک ریخته و همه چیز را خوب می گذاریم تا مخلوط شود. مخلوط را به طور مساوی روی یک ورقه پخت پوشاننده بزرگ با پوست آغشته کنید.
پخت بگذارید مخلوط به مدت 20 دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد بپزد. سپس از فر خارج کرده و مخلوط را هم بزنید.
نارگیل را اضافه کنید. سپس نارگیل را به طور مساوی روی بالای گرانولو بپاشید. (ما این کار را انجام می دهیم تا صاف و خسته نشود.) و ورق پخت را به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید و چشم خود را روی نارگیل نگه دارید تا آتش نشود. سپس ورق پخت را از فر خارج کرده و آن را به یک سیم سیمی منتقل کنید.
بگذارید گرانول سرد شود. حدود 20-30 دقیقه صبر کنید ، یا تا زمانی که گرانول به طور کامل در دمای اتاق خنک شود. سپس از یک قاشق (یا انگشتان دست) خود استفاده کنید تا آن را در اندازه دلخواه توده ها خرد کنید.
(اختیاری) مخلوط های خود را اضافه کنید. در این مرحله ، اگر می خواهید هر چیپس شکلاتی ، میوه خشک یا سایر مواد افزودنی را اضافه کنید ، پیش بروید و آنها را هم بزنید. و در آخر…
لذت بردن! بلافاصله می توانید گرانولو را سرو کنید. یا آن را به یک ظرف بسته شده منتقل کنید و باید حداکثر 1 ماه طول بکشد.
بهترین دستور العمل گرانولولا
متغیرهای احتمالی:
می خواهید گرانول خود را کمی بیشتر سفارشی کنید؟ اضافه کردن اضافی در صورت تمایل:
میوه خشک: هر نوع میوه خشک خرد شده در اینجا خوشمزه خواهد بود.
تراشه های شکلات: به طور معمول نوع مورد علاقه شما از تراشه های شکلات است.
کره بادام زمینی: در صورت تمایل می توانید در 1/4 فنجان کره بادام زمینی طبیعی هم بزنید (در صورت تمایل آن را درون مخلوط نارگیل ذوب شده) بزنید.
ادویه های گرم کننده: من این دستور را فقط با استفاده از دارچین زمین در زیر ساده نگه داشته ام. اما احساس رایگان کنید تا ادویه جات ترشی جات دیگری را که دوست دارید ، اضافه کنید ، مانند جوز مغز زمین ، میخک ، زنجبیل و / یا ادویه.
دستور العمل سالم گرانولو با شیر بادام و زغال اخته
بیشتر مورد علاقه گرانول
IPES:
حتماً برخی از دستور العمل های گرانولای مورد علاقه من را نیز بررسی کنید!
کره بادام زمینی Irresistible Granola
میله گرانولای کره بادام زمینی آدامس
بهترین شکلات سالم گرانولو (شکلات فردا!)
بهترین دستور العمل سالم گرانولولا
لذت ببرید ، همه! ?
دستور العمل سالم گرانولو
گرانول بهترین سلامتی!
4.8 from از 61 بررسی
زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت و پز: 25 دقیقه زمان کل: 35 دقیقه عملکرد: 0 در مورد 6 یخ 1X
چاپ
پین
شرح
این واقعا بهترین دستور العمل سالم گرانولو است! تهیه آن سریع و آسان است ، به طور طبیعی با شربت افرا (فقط کمی) شیرین شده و بسیار خوش طعم و خوشمزه است. برای ایده های بیشتر در مورد نحوه سفارشی کردن گرانول نیز به بالا مراجعه کنید.
SCALE 1x2x3x
عناصر
4 فنجان جو دوسر به سبک قدیمی *
1 فنجان بادام خرد شده (یا نوع آجیل / دانه مورد نظر شما)
1/4 فنجان دانه چیا (اختیاری)
2 قاشق چای خوری دارچین زمینی
1 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
1/2 فنجان روغن نارگیل ذوب شده
1/3 فنجان شربت افرا
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2/3 فنجان پودر نارگیل بدون چاشنی (یا 1/2 فنجان نارگیل خرد شده)
1/2 فنجان چیپس شکلاتی میوه خشک یا نیمه خرد شده (اختیاری)
دستورالعمل ها
اجاق گاز را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ گل مایه ای بچسبانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ مخلوط ، جو دوسر ، بادام ، دانه چیا ، دارچین و نمک دریا را با هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شوند.
در یک فنجان اندازه گیری جداگانه ، روغن نارگیل ذوب شده ، شربت افرا و عصاره وانیل را با هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط روغن نارگیل را درون مخلوط جو دو سر بریزید و هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شود.
دانه های گرانول را به طور مساوی روی ورقه پخت آماده پخش کنید. به مدت 20 دقیقه پخت و یکبار هم بزنید. سپس از فر خارج کنید ، نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید خوب هم بزنید. 5 دقیقه دیگر پخت ، تا زمانی که گرانول به آرامی برشته و طلایی شود.
از فر خارج کنید و به یک قفسه سیمی سیم منتقل کنید. بگذارید خنک شود تا اندازه گرانول به دمای اتاق برسد. سپس میوه خشک شده ، چیپس شکلات یا هر نوع مواد افزودنی دلخواه دیگری را که می خواهید انتخاب کنید.
فوراً خدمت کنید ، یا حداکثر تا 1 ماه در یک ظرف هوایی در دمای اتاق ذخیره کنید.