خیلی وقت بود که میخواستم طرز تهیه کیک پیانو رو بهتون یاد بدم. خودم این کیک رو چند سال پیش برای پسرم درست کرده بودم که پسرم عاشقش شده بود. اگر شما هم میخواهید کسی را با پختن این کیک خوشحال کنید، پس در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک پیانو
در طرز تهیه کیک پیانو به مواد زیادی نیاز خواهیم داشت، اما نگران نباشید همه آنها به راحتی در هر آشپزخانهای پیدا میشود:
مواد لازم
برای هر قسمت از کیک مواد جداگانهای نیاز داریم:
مواد لازم برای کیک شکلاتی
- 3 فنجان آرد چند منظوره
- 2 فنجان شکر
- 2 قاشق چایخوری بکینگپودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
- 2/3 فنجان پودر کاکائو
- یک و نیم فنجان کره (کره باید در دمای اتاق نرم شده باشد)
- 4 عدد تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان خامه ترش (در دمای اتاق)
مواد لازم برای مرنگ چیپس شکلاتی
- 6 عدد سفیده تخممرغ
- 2 فنجان شکر بسیار ریز
- 1 فنجان چیپس شکلاتی ریز
مواد لازم برای باترکریم شکلاتی
- 1 و نیم فنجان کره (که در دمای اتاق نرم شده باشد)
- 4 فنجان پودر قند
- 1 و نیم فنجان پودر کاکائو
- 2/3 فنجان شر کامل
- 1 قاشق غذاخوری وانیل
- 1 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای گاناش کیک
- 2 فنجان چیپس شکلات تلخ
- 1 فنجان خامه سنگین
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
دستور تهیه
طرز تهیه کیک پیانو شامل 5 مرحله است که مرحله به مرحله آن را با هم ادامه میدهیم:
مرحله اول: طرز تهیه کیک شکلاتی
- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالبتان باید 13 در 9 اینچ باشد، پس قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- در ظرف بزرگی، آرد، شکر، بکینگپودر، جوش شیرین، نمک و کاکائو را با هم مخلوط کنید. با استفاده از یک همزن دستی، کره، تخممرغها و وانیل را به ترکیب مواد خشک اضافه کنید. خامه ترش را هم به آن اضافه کنید و مواد آماده شده را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید. زمانی که عطر کیک را احساس کردید، با خلال دندان وسط کیک را امتحان کنید، وسط کیک نباید خمیری باشد. وقتی کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: طرز تهیه مرنگ چیپس شکلاتی
- فر را با دمای 250 درجه فارنهایت روشن کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. در ظرف بزرگی، سفیدههای تخممرغ و شکر را هم بزنید تا پف کند، تقریباً برای این مرحله از طرز تهیه کیک پیانو ده دقیقه زمان نیاز است. چیپسهای شکلاتی را به آرامی در ظرف سفیده تخممرغ بریزید. مواد را به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس دمای فر را تا 200 درجه فارنهایت پایین بیاورید و مواد را بپزید تا سفت شود که تقریباً 4 ساعت برای این مرحله از طرز تهیه کیک پیانو زمان نیاز است. بعد از 4 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مواد در فر سرد شود.
مرحله سوم: طرز تهیه باترکیک شکلاتی
در ظرف بزرگی، کره نرم شده و پودر قند را با همزن دستی هم بزنید. پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدستی به دست آید. وانیل و نمک را هم اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: طرز تهیه گاناش شکلاتی
چیپسهای شکلاتی را در ظرف متوسطی بریزید و خامه را حرارت دهید تا به نقطه جوش برسد. خامه را بر روی شکلات بریزید و هم بزنید. روغن نارگیل را اضافه کنید و گاناش را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در ظرف جداگانهای بریزید. یکی را در یخچال بگذارید و دیگری را در دمای اتاق نگهداری کنید.
مرحله پنجم: مونتاژ کیک
کیک شکلاتی پخته شده را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی از کیکها را بر روی بشقاب بزرگی قرار دهید. روی آن یک فنجان باترکریم شکلاتی بریزید و با لایه مرنگ بپوشانید. هر لایه کیک را به همین ترتیب آماده کنید.
کل کیک را با بقیه باترکریم بپوشانید و تقریباً به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. گاناشی که در دمای اتاق گذاشته بودید روی کیک بریزید. گاناش را با احتیاط در هر دو طرف کیک بریزید تا کیک زیباتر شود. گاناشی که خنک کرده بودید را در کیسه لوله پلاستیکی بریزید و در انتهای کیک گاناش را بریزید. برای تزیین میتوانید شکلاتهای کیت کتس سفید را در وسط کیک قرار دهید و شبیه پیانو کنید.
https://cookingtv-channel.com/piano-cake/