دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوفته حسن پاشا و نکات مهم در پخت آن

طرز تهیه کوفته حسن پاشا مثل اکثر غذاهای ترکی طوری است که می‌توانید از یک روز قبل هم آن را تهیه کنید. من عاشق کوفته‌های ترکی هستم، چون هم حاوی مواد مغذی فراوانی هستند و هم خیلی خوشمزه می‌شوند. همچنین غذای خوب نقش مهمی در تاریخ طولانی ترک‌ها در دوران عثمانی داشته است، پس اگر می‌خواهید یکی از این غذاها را امتحان کنید با ما همراه باشید:

 

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

در طرز تهیه کوفته حسن پاشا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

مواد لازم برای هر بخش این غذا جداگانه باید آماده شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته

  • 500 گرم گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط
  • 1 عدد پیاز متوسط (رنده شده)
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • 1 فنجان پودر خرده نان
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • کمی جعفری

مواد لازم برای پوره سیب‌زمینی

  • 4 عدد سیب‌زمینی آب پز
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چایخوری نمک
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم برای داخل کوفته

  • یک فنجان نخودفرنگی
  • 2 عدد هویج متوسط خرد شده

مواد لازم برای سس گوجه‌فرنگی

2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 فنجان آب گرم

مواد لازم برای تاپینگ کوفته

1 فنجان پنیر چدار رنده شده

 

دستور تهیه

قبل از اینکه طرز تهیه کوفته حسن پاشا را توضیح بدهم باید بگویم که در مواد لازم می‌توانید هویج را حذف کنید. این کوفته بدون هویج هم پخته می‌شود.

مراحل پخت کوفته حسن پاشا

  1. برای پخت پوره سیب‌زمینی، بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها را آبپز کردید، پوست سیب‌زمینی‌ها را بکنید. سیب‌زمینی را با چنگال له کنید تا شبیه پوره شود.
  2. شیر و کره را که در دمای اتاق مانده‌اند به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً بپزد. کمی نمک بزنید تا طعم آن بهتر شود.
  3. هویج رو به شکل ریز خرد کنید و همراه با نخود فرنگی کمی در آب بجوشانید. سپس در آب سرد قرار دهید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه کوفته حسن پاشا، در ظرفی گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، زیره، فلفل تند، پودر نان، تخم‌مرغ و کمی جعفری را مخلوط کنید و کمی ورز دهید. بعد از اینکه مخلوط گوشت را ورز دادید، به مدت 2 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  5. بعد از اینکه مخلوط گوشت را از فریزر بیرون آوردید، مخلوط گوشت را بردارید و داخل آن را با لیوان خالی کنید طوری که به شکل پیاله یا کاسه دربیاید. بعد از اینکه کوفته‌ها را آماده کردید، آنها را روی سینی فر قرار دهید.
  6. برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، آب، رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  7. داخل کوفته‌ها را که به شکل پیاله درآوردهی‌اید، نخود فرنگی و هویج خرد شده بریزید.
  8. بعد از اینکه نخود فرنگی و هویج را داخل کوفته حسن پاشا گذاشتید، روی کوفته را پوره سیب‌زمینی بریزید. در این مرحله از طرز تهیه کوفته حسن پاشا، کوفته‌ها را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.
  9. بعد از اینکه کوفته‌ها را از فر بیرون آوردید، روی کوفته‌ها پنیر چدار رنده شده قرار دهید. سس را هم روی کوفته‌ها بریزید و دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه فارنهایت بپزید. این غذا را گرم سرو کنید، نوش جونتون!
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شله زرد

 

نکات مهم

  • بهتر از گوشت چرخ کرده که کمی چربی دارد استفاده کنید، چون طعم کوفته را تغییر می‌دهد و خوشمزه می‌کند.
  • اگر تعداد زیادی مهمان دارید، می‌توانید اندازه کوفته‌ها را کمی کوچک کنید تا به همه مهمان‌ها برسد.

 

https://yemek.com/tarif/hasanpasa-koftesi/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا