دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک پرتقالی

کیک نارنجی نرم و کرکی با یک خرده نازک ، بافت ذوب شده در دهان و عطر و طعم روشن پرتقال. بگذارید آن را برای یک میان وعده ساده و روزمره ساده یا چاشنی آن را با لعاب پنیر خامه ای بگذارید تا به دسر تبدیل شود. با ما همراه باشید با طرز تهیه کیک پرتقالی

این دستور کیک صرفاً برای شما ساخته شده بود و هیچ علاقه ای به آن برای خودم نداشتم.

یعنی … تا زمانی که من آن را چشیدم.

در میان هوس های معمول من برای شکلات ، کارامل ، کره بادام زمینی ، دارچین ، لیمو و شکلات های بیشتر ، به سختی جایی برای چیزهای دارای طعم پرتقال وجود داشته است. بنابراین به طور طبیعی ، من هرگز شیفته این نیستم که با آن جوش بخورم.

اما بسیاری از شما این سؤال را پرسیدید که آیا من یک دستور کیک پرتقال جامد آستین دارم یا نه ، و من فقط از جواب دادن “نه” متنفرم. دیگران کنجکاو بودند ، اگر می توانستند لیمو را در این کیک لیمو بسیار دوست داشتنی با پرتقال جایگزین کنند و من صادقانه مطمئن نبودم.

اما تا اینجایی که یک خواننده شیرین من را در اینستاگرام DMed نکرد و به من قول داد که یک “کیک نارنجی ساده و روزمره ، مانند آنهایی که بزرگتر می خوریم بخوریم … اما بهتر” که باعث شد دکمه های من شود. من مکنده نوستالژی هستم … چه می توانم بگویم. و! یک چالش خوب

مسئله این است که … من فکر می کنم ما تنها خانواده مصری بودیم که هرگز کیک نارنجی را در اطراف پیشخوان خود نپاشیدیم. مادرم همه برای تهیه کیک مرمر به صورت هفتگی تلاش می کرد ، که فکر می کنم دلیل عدم وجود شکلات در رگ های من است. از طرف دیگر کیک نارنجی هرگز ظاهر نشد.

کیک های نارنجی که در خانه های دوستانم و عموزاده ها از آنها نمونه برداری شده ام واقعاً از نظر عطر و طعم بسیار مطبوع بوده و دارای سادگی به زمین بوده و آنها را به یک میان وعده آسان و روزمره تبدیل کرده است. ساده و بدون تزئین ، شاید فقط با یک گرد و غبار سبک از شکر پودر ، آماده استقبال از میهمانان محروم شده بود که پس از یک روز طولانی در مدرسه ، بچه ها را کنار گذاشتند و با آنها معالجه کردند. عطر و طعم نارنجی در این نوع کیک نوستالژیک بیش از حد قدرت ندارد ، و رایحه ای دلپذیر از وانیل دارد که من آن را دوست دارم ، اما همان بافتی است که به یاد می آورم خاموش بود. شکم درشت و درشت و مرطوب نیست زیرا ما به کیک های عاشق علاقه پیدا کرده ایم ، به همین دلیل است که من هیچ وقت علاقه ای به تهیه کیک نارنجی نداشتم.

اما اکنون که من هستم … من می دانستم که می خواهم روی آن عطر و طعم و مزه خوبی بسازم و به شکل ظاهری که شایسته آن است ، ببخشید.

نتیجه: یک کیک فوق العاده نرم و کرکی با یک خرده خرده محکم اما براق ، ذوب شده آن در دهان ، یک طعم نارنجی روشن با تعادل مناسب بین شیرین و زردی ، که همان لعاب خوبی دارد ، همانطور که باقی مانده است جلگه.

این چیزی است که من به آن امیدوار بودم و بیشتر. من اولین باری بودم که نیشش را گرفتم ، به معنای واقعی کلمه ناله کردم. این خوب است!

ساده ، نرم ، لطیف ، کرکی ، طعم دار و برش هایی مانند کره. بروزرسانی جدی از کیک های نارنجی که در آن بزرگ شدیم.

و آیا من ذکر کرده ام که mmmmmmmmmoist است ؟! آن کلمه ترسناک که بسیاری از مردم از آن متنفر هستند. ببخشید بچه ها ، اما هیچ راه بهتری برای توصیف آن وجود ندارد.

اکنون به من اجازه دهید موارد و ظواهر این کیک را نشان دهم و چه چیزی آن را به یکی از بهترین دستور العمل های کیک نارنجی تبدیل می کند که احتمالاً در اینترنت پیدا خواهید کرد.

برای طعم پرتقال پرتقالی که زیبایی در کیک درخشان است ، ما از گل و آب پرتقال تازه استفاده خواهیم کرد. اما این نه تنها آن! همچنین مقدار کمی از لیموترش را اضافه خواهیم کرد ، که ابعاد دیگری از مرکبات را نیز اضافه می کند. من فهمیدم که طلای نارنج به تنهایی ، نوعی مرکبات یک بعدی تخت ، و یک لیتر مرکبات را به دست می آورد ، در حالی که لیمو بدون ایجاد طعم کیک لیمو-y چیزهایی را روشن می کند.

هنگام میوه زدن میوه خود را ، حتماً قسمت نارنجی (یا زرد) را بگیرید و از لایه سفیدی که طعم آن بسیار تلخ است ، خودداری کنید.

من سعی کردم این کیک را با روغن مخالف کره درست کنم ، طبق دستورالعمل های سنتی ، اما عطر و طعم فقط به دلیل نداشتن یک کلمه بهتر “بلاه” بود. به دلیل خنثی بودن روغن ، کیک چیزی جز پرتقال چشید و فاقد علاقه و عمق آن بود. بنابراین من به سرعت فهمیدم که کره به دلیل عطر و طعم اجتناب ناپذیر است. نت های غنی و قصابی را اضافه می کند که به خوبی مرکبات را تعریف می کنند. و آیا واقعاً باید شما را متقاعد کنم که کره بهتر از روغن مزه دار است ؟!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه باقلا قاتق

بنابراین کیک را با خامه کردن کره و شکر به همراه 2 زیره شروع می کنیم تا روغن های عطر و طعم آنها آزاد شود.

(توجه: من خمیر را دو برابر کردم تا این تابه بسته 10 لیتری زیبا را پر کنم ، بنابراین متوجه خواهید شد که برخی از مقادیر موجود در تصاویر ، بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور العمل است. با عرض پوزش برای سردرگمی. بعدا فهمیدم که نتیجه دستور العمل مضاعف متراکم تر از دستورالعمل اصلی است که من با آن تست کردم. به همین دلیل ، توصیه نمی کنم که دستور العمل را دو برابر کنید ، مگر اینکه کیک های متراکم را ترجیح دهید.)

بعد از مخلوط کردن در تخم مرغ ، ماده مرطوب کننده کیک مورد علاقه من در همه زمان ها می آید: خامه ترش. من آن را در بیشتر دستور العمل های کیک خود استفاده می کنم و این به دلیل توانایی جادویی آن در دادن رطوبت بی نظیر و حساسیت به کیک است ، در حالی که می توانید طعم تندی را نیز اضافه کنید که شیرینی را جبران می کند. من فقط عاشق کاری هستم که برای کیک کردن

با این حال ، اگر شما خامه ترش ندارید و / یا مایل به افزایش کیک نارنجی کیک خود هستید ، می توانید آن را از بین ببرید و در آن آب پرتقال بیشتری قرار دهید. من آن را هر دو روش آزمایش کردم و شخصاً آب پرتقال / خامه ترش را ترجیح می دهم

کیک نارنجی نرم و کرکی با یک خرده نازک ، بافت ذوب شده در دهان و عطر و طعم روشن پرتقال. بگذارید آن را برای یک میان وعده ساده و روزمره ساده یا چاشنی آن را با لعاب پنیر خامه ای بگذارید تا به دسر تبدیل شود.

این دستور کیک صرفاً برای شما ساخته شده بود و هیچ علاقه ای به آن برای خودم نداشتم.

یعنی … تا زمانی که من آن را چشیدم.

در میان هوس های معمول من برای شکلات ، کارامل ، کره بادام زمینی ، دارچین ، لیمو و شکلات های بیشتر ، به سختی جایی برای چیزهای دارای طعم پرتقال وجود داشته است. بنابراین به طور طبیعی ، من هرگز شیفته این نیستم که با آن جوش بخورم.

اما بسیاری از شما این سؤال را پرسیدید که آیا من یک دستور کیک پرتقال جامد آستین دارم یا نه ، و من فقط از جواب دادن “نه” متنفرم. دیگران کنجکاو بودند ، اگر می توانستند لیمو را در این کیک لیمو بسیار دوست داشتنی با پرتقال جایگزین کنند و من صادقانه مطمئن نبودم.

اما تا اینجایی که یک خواننده شیرین من را در اینستاگرام DMed نکرد و به من قول داد که یک “کیک نارنجی ساده و روزمره ، مانند آنهایی که بزرگتر می خوریم بخوریم … اما بهتر” که باعث شد دکمه های من شود. من مکنده نوستالژی هستم … چه می توانم بگویم. و! یک چالش خوب

مسئله این است که … من فکر می کنم ما تنها خانواده مصری بودیم که هرگز کیک نارنجی را در اطراف پیشخوان خود نپاشیدیم. مادرم همه برای تهیه کیک مرمر به صورت هفتگی تلاش می کرد ، که فکر می کنم دلیل عدم وجود شکلات در رگ های من است. از طرف دیگر کیک نارنجی هرگز ظاهر نشد.

کیک های نارنجی که در خانه های دوستانم و عموزاده ها از آنها نمونه برداری شده ام واقعاً از نظر عطر و طعم بسیار مطبوع بوده و دارای سادگی به زمین بوده و آنها را به یک میان وعده آسان و روزمره تبدیل کرده است. ساده و بدون تزئین ، شاید فقط با یک گرد و غبار سبک از شکر پودر ، آماده استقبال از میهمانان محروم شده بود که پس از یک روز طولانی در مدرسه ، بچه ها را کنار گذاشتند و با آنها معالجه کردند. عطر و طعم نارنجی در این نوع کیک نوستالژیک بیش از حد قدرت ندارد ، و رایحه ای دلپذیر از وانیل دارد که من آن را دوست دارم ، اما همان بافتی است که به یاد می آورم خاموش بود. شکم درشت و درشت و مرطوب نیست زیرا ما به کیک های عاشق علاقه پیدا کرده ایم ، به همین دلیل است که من هیچ وقت علاقه ای به تهیه کیک نارنجی نداشتم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   علت خوابیدن پف کیک

اما اکنون که من هستم … من می دانستم که می خواهم روی آن عطر و طعم و مزه خوبی بسازم و به شکل ظاهری که شایسته آن است ، ببخشید.

نتیجه: یک کیک فوق العاده نرم و کرکی با یک خرده خرده محکم اما براق ، ذوب شده آن در دهان ، یک طعم نارنجی روشن با تعادل مناسب بین شیرین و زردی ، که همان لعاب خوبی دارد ، همانطور که باقی مانده است جلگه.

این چیزی است که من به آن امیدوار بودم و بیشتر. من اولین باری بودم که نیشش را گرفتم ، به معنای واقعی کلمه ناله کردم. این خوب است!

ساده ، نرم ، لطیف ، کرکی ، طعم دار و برش هایی مانند کره. بروزرسانی جدی از کیک های نارنجی که در آن بزرگ شدیم.

و آیا من ذکر کرده ام که mmmmmmmmmoist است ؟! آن کلمه ترسناک که بسیاری از مردم از آن متنفر هستند. ببخشید بچه ها ، اما هیچ راه بهتری برای توصیف آن وجود ندارد.

اکنون به من اجازه دهید موارد و ظواهر این کیک را نشان دهم و چه چیزی آن را به یکی از بهترین دستور العمل های کیک نارنجی تبدیل می کند که احتمالاً در اینترنت پیدا خواهید کرد.

برای طعم پرتقال پرتقالی که زیبایی در کیک درخشان است ، ما از گل و آب پرتقال تازه استفاده خواهیم کرد. اما این نه تنها آن! همچنین مقدار کمی از لیموترش را اضافه خواهیم کرد ، که ابعاد دیگری از مرکبات را نیز اضافه می کند. من فهمیدم که طلای نارنج به تنهایی ، نوعی مرکبات یک بعدی تخت ، و یک لیتر مرکبات را به دست می آورد ، در حالی که لیمو بدون ایجاد طعم کیک لیمو-y چیزهایی را روشن می کند.

هنگام میوه زدن میوه خود را ، حتماً قسمت نارنجی (یا زرد) را بگیرید و از لایه سفیدی که طعم آن بسیار تلخ است ، خودداری کنید.

من سعی کردم این کیک را با روغن مخالف کره درست کنم ، طبق دستورالعمل های سنتی ، اما عطر و طعم فقط به دلیل نداشتن یک کلمه بهتر “بلاه” بود. به دلیل خنثی بودن روغن ، کیک چیزی جز پرتقال چشید و فاقد علاقه و عمق آن بود. بنابراین من به سرعت فهمیدم که کره به دلیل عطر و طعم اجتناب ناپذیر است. نت های غنی و قصابی را اضافه می کند که به خوبی مرکبات را تعریف می کنند. و آیا واقعاً باید شما را متقاعد کنم که کره بهتر از روغن مزه دار است ؟!

بنابراین کیک را با خامه کردن کره و شکر به همراه 2 زیره شروع می کنیم تا روغن های عطر و طعم آنها آزاد شود.

(توجه: من خمیر را دو برابر کردم تا این تابه بسته 10 لیتری زیبا را پر کنم ، بنابراین متوجه خواهید شد که برخی از مقادیر موجود در تصاویر ، بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور العمل است. با عرض پوزش برای سردرگمی. بعدا فهمیدم که نتیجه دستور العمل مضاعف متراکم تر از دستورالعمل اصلی است که من با آن تست کردم. به همین دلیل ، توصیه نمی کنم که دستور العمل را دو برابر کنید ، مگر اینکه کیک های متراکم را ترجیح دهید.)

بعد از مخلوط کردن در تخم مرغ ، ماده مرطوب کننده کیک مورد علاقه من در همه زمان ها می آید: خامه ترش. من آن را در بیشتر دستور العمل های کیک خود استفاده می کنم و این به دلیل توانایی جادویی آن در دادن رطوبت بی نظیر و حساسیت به کیک است ، در حالی که می توانید طعم تندی را نیز اضافه کنید که شیرینی را جبران می کند. من فقط عاشق کاری هستم که برای کیک کردن

با این حال ، اگر شما خامه ترش ندارید و / یا مایل به افزایش کیک نارنجی کیک خود هستید ، می توانید آن را از بین ببرید و در آن آب پرتقال بیشتری قرار دهید. من آن را هر دو روش آزمایش کردم و شخصاً آب پرتقال / خامه ترش را ترجیح می دهم…

آب پرتقال را بزنید و به آرامی هم بزنید تا تقریباً مخلوط شود. با اضافه کردن یک سوم دیگر از مخلوط آرد ، به دنبال آن آب پرتقال باقیمانده ادامه دهید و به آخر سوم مخلوط آرد پایان دهید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شود و یک خمیر صاف تشکیل شود. بیش از حد اضافه نکنید. با استفاده از اسپاتول لاستیکی ، یک خمیر آخر را خوب و آخر بزنید تا مطمئن شوید همه چیز به خوبی درج شده است. خمیر را به قابلمه آماده منتقل کرده و قسمت بالا را صاف کنید.
25 تا 30 دقیقه پخت و یا تا زمانی که مرکز کیک وقتی به آرامی لمس می شود ، دوباره چشمه می گیرد و یک چوب چوبی قرار داده شده بین لوله و طرفین تمیز می شود یا با چند خرده پخته شده وصل می شود.
ماهی تابه را به یک قفسه سیم منتقل کنید و کمی خنک کنید. ضمنا در صورت استفاده شربت نارنج را درست کنید.
برای ساخت ORANGE SYRUP:
در یک قابلمه ریز و روی حرارت بسیار کم ، آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود. پس از رسیدن به حالت تند شدن ، از روی حرارت آن را بردارید. با استفاده از یک سیخ کش نازک ، سوراخ های ریز را در سراسر کیک فشار دهید. سطح کیک را با حدود یک سوم شربت مسواک بزنید. بگذارید کیک به مدت 10 دقیقه در تابه خنک شود ، سپس روی یک بشقاب سرو شده بریزید. قسمت های بالای و طرف کیک را با شربت باقی مانده مسواک بزنید. بگذارید کیک قبل از سرو کمی خنک شود ، یا صبر کنید تا به سختی قبل از لعاب گرم شود (در صورت استفاده). حداقل 40 دقیقه دیگر.
برای تهیه CREAM CHEESE GLAZE:
در یک کاسه متوسط ​​، پنیر خامه ای را صاف کنید تا یکدست شود. شکر پودر شده را اضافه کنید و با هم بزنید تا دیگر تند نباشد. کرم شلاق زدن به اندازه کافی سنگین را بزنید تا مخلوط به یک قوام ضخیم و در عین حال قابل ریختن برسد.
لعاب را روی تمام کیک بریزید و سپس زمان کافی برای تنظیم آن اختصاص دهید. در صورت تمایل با رشته های پوست پرتقال چاشنی بزنید.
برش ها را برش داده و سرو کنید. بقایای آن را در یک گنبد کیک ثابت در دمای اتاق 3 تا 4 روز ذخیره کنید.
دریافت یادداشت ها
این دستور العمل باعث می شود یک بسته کوچک ، به اندازه کافی برای پر کردن یک تابه بسته 6 لیتری ، که متفاوت از آنچه در تصاویر نشان داده شده است ، باشد. من برای پر کردن این تابه بسته 10 لیتری ، خمیر را برای عکس ها دو برابر کردم ، زیرا بیایید صادقانه بگوییم … ظاهراست و می خواستم خیلی بد استفاده کنم. بعدا فهمیدم که نتایج این دستورات مضاعف متراکم تر از دستور العمل اصلی است که من با آن آزمایش کردم. به همین دلیل ، توصیه نمی کنم دستور العمل را دو برابر کنید ، مگر اینکه کیک های غلیظ را ترجیح دهید. اگر یک تابه بسته 6 لیتری ندارید ، ممکن است از سینی مخصوص بسته بندی 10 لیتری (مانند آنچه در تصاویر نشان داده شده است) استفاده کنید ، اما توجه داشته باشید که قد آن کوتاه تر خواهد بود ، اما به همان اندازه خوشمزه است. از طرف دیگر ممکن است از یک تابه کیک گرد یا تابه مربعی 9 اینچ استفاده شود ، اما زمان پخت ممکن است متفاوت باشد. با این گفته ، تابه بسته در تصاویر توسط Nordicware است.
وزن مواد تشکیل دهنده به خصوص آرد به دلیل قوام آن در پخت و پز ایده آل است. اگر مقیاس آشپزخانه برای وزن کردن آرد ندارید ، از روش قاشق و جارو استفاده کنید: از یک قاشق استفاده کنید تا فنجان اندازه گیری ملایم را با آرد پر کنید تا مقدار لازم بدست آید ، سپس با پشت چاقو دسترسی داشته باشید.
Cornstarch در این دستور العمل در ترکیب با آرد همه منظوره استفاده می شود تا از نتایج حاصل از آرد کیک تقلید شود ، که باعث خرد شدن خرده و ظریف تر می شود. آرد کیک در بعضی از کشورها یافتن آن دشوار است ، بنابراین این ترفند مانند یک جذابیت عمل می کند. اگر آرد کیک را در دست دارید ، احساس راحتی کنید و به جای آن از ترکیب دسته کوچک دیگر آرد / ذرت استفاده کنید. سپس لازم است از آرد کیک 1 فنجان (180 گرم) استفاده کنید.
اگر خامه ترش ندارید و یا می خواهید پانچ نارنجی کیک خود را افزایش دهید ، می توانید آن را از بین ببرید و در آن آب پرتقال بیشتری قرار دهید. من آن را به هر دو روش آزمایش کردم و شخصاً آب پرتقال / کرم کباب خامه ترش را برای یادداشت های تانژیری که در اختیار شما قرار می دهد ترجیح می دهم و برای آن رطوبت همیشه اندکی کمی بیشتر که اضافه می کند ، اما با گزینه ALL آب پرتقال شگفت انگیز است.
شربت نارنجی یک لایه دیگر از طعم پرتقال و کمی رطوبت اضافی به آن اضافه می کند ، اما کیک بدون آن رنج نمی برد. مدتی طول کشید تا تصمیم بگیرم که آیا می خواهم آن را در دستور العمل قرار دهم یا نه ، زیرا تفاوت با و بدون آن حداقل است ، به این ترتیب من آن را اختیاری نگه می دارم. من شخصاً فکر می کنم فقط با مو بهتر است با آن بهتر شود. بنابراین اگر در مورد سادگی همه هستید ، از این مرحله صرفنظر کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه باقلوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *