من دوباره کاملاً عاشق این کیک وارونه توت فرنگی شدم! من فراموش کردم که چقدر راحت است ، چقدر خوشمزه است و وقتی به خانواده و دوستانتان سرو می شود چقدر چشمگیر است!
خیلی سریع جمع می شود و بسیار چشمگیر به نظر می رسد. شما با مخلوط کیک توت فرنگی شروع می کنید و چند ماده مخفی مانند مارشملو ، توت فرنگی ژله و توت فرنگی تازه را اضافه می کنید و به این کیک توت فرنگی وارونه تبدیل می شود که برای تحت تأثیر قرار دادن شخصی با آن مناسب است!
طرز تهیه کیک وارونه توت فرنگی
توت فرنگی تازه
توت فرنگی ژل O
باتلاق های مینیاتوری
مخلوط کیک توت فرنگی + مواد تشکیل دهنده برای تهیه مخلوط کیک
شلاق سرد
کولاژ از چهار تصویر که نشان می دهد چگونه کیک درست می شود
قدم هایی برای ساختن!
تابه کیک را آماده کنید – تابه کیک 9 x x 13 Gre. توت فرنگی ها را خرد کرده و در انتهای تابه پخش کنید. مخلوط Jell-O را روی توت فرنگی ها بپاشید. سپس به طور مساوی برشته های بالا را از بالا پخش کنید.
Make Cake – مخلوط کیک توت فرنگی را طبق دستورالعمل بسته آماده کنید. مخلوط را بر روی باتلاق ها بریزید.
پخت – در فر از قبل گرم شده با 350 درجه کیک را به مدت 40-50 دقیقه یا تا زمانی که تست شود پخت. بگذارید 15 دقیقه بنشیند ، سپس یک چاقو را در اطراف قسمت بیرونی کیک اجرا کنید. آن را روی یک سینی سرویس دهنده بپیچید.
خدمت – اگر بلافاصله خدمت نمی کنید ، حتماً تا زمان خدمت یخچال بزنید. قبل از سرو با خامه شلاق یا کرم شلاق بالا!
ابزار مورد نیاز!
تابه کیک 9 اینچ x 13 اینچ
همزن دستی
توت فرنگی هالر
مخلوط کردن کاسه
نکات تجربی!
Jell-O را آماده نکنید ، فقط پودر را بپاشید.
آزمایش کیک که با آن انجام شد شروع به کشیدن از لبه های قابلمه می کند. همچنین می توانید یک خلال دندان را در وسط کیک قرار دهید و اگر بیرون بیاید تمیز شود. آزمایش سریع دیگر این است که انگشت خود را به آرامی در وسط کیک فشار دهید و اگر پس از فشار آوردن به آرامی در آن ظاهر شد ، دوباره انجام شد.
اگر بگذارید خیلی خنک شود یا قبل از اینکه بخورد آن را یخ بزنید کافی است کف قابلمه را روی اجاق گاز گرم کنید و آزاد شود.
نمی خواهید آن را بچرخید؟ فقط آن را به عنوان خدمت می کنند! این هنوز هم خوشمزه است!
نمی توانید مخلوط کیک توت فرنگی پیدا کنید؟ فقط از رنگ سفید یا زرد استفاده کنید و هنوز هم خوشمزه است!
چنگال را با یک تکه کیک توت فرنگی و شلاق خنک روی آن قرار دهید
چه کسی از امتحان کردن این دستور تهیه کیک توت فرنگی سرخوش هیجان زده است؟
شما با چه کسی قصد دارید آن را به اشتراک بگذارید؟
چند مورد دیگر از دستور العمل های کیک آسان مورد علاقه من عبارتند از توت فرنگی کیک پوک توت فرنگی ، کیک توت فرنگی آسان و کیک پوک Oreo!
برای مشاهده این موارد زیر STEP BY STEP VIDEO را مشاهده کنید:
اگر از تماشای این فیلم ها لذت می برید ، اطمینان حاصل کنید که در کانال YouTube من مشترک می شوید تا هر بار که یک ویدیوی جدید می گذارم به شما اطلاع داده شود!
آن را امتحان کنید و آن را دوست داشته باشید؟ آن را ارزیابی کنید ، لطفاً !!! به طور جدی اگرچه امتیاز پنج ستاره در زیر روز من را رقم خواهد زد! اگر عکسی می گیرید ، لطفاً مرا در اینستاگرام درjulieseatsandtreats یا #julieseatsandtreats قرار دهید تا من بتوانم رفتارهای جالب شما را ببینم !!
کیک توت فرنگی وارونه
کیک توت فرنگی وارونه
کیک توت فرنگی خوشمزه که با جعبه ای مخلوط شده با جعبه شروع می شود و با توت فرنگی تازه تزریق می شود! این خیلی آسان است که هر کسی بتواند آن را بسازد!
4.81 از 42 رای
نرخ پین را چاپ کنید
دوره: دسر آشپزی: آمریكا زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان كار: 40 دقیقه زمان كامل: 55 دقیقه دوره های نگهداري: 16 كالاها: 286kcal محتوا: جولی Evink
بستن
عناصر
2 ج توت فرنگی تازه
توت فرنگی 2 3 اونس Jell-O
3 ج باتلاق های مینیاتوری
18.25 اونس مخلوط کیک توت فرنگی + مواد تشکیل دهنده برای تهیه مخلوط کیک
کرم شلاق خنک یا خامه دار خانگی
دستورالعمل ها
دو لیوان توت فرنگی خود را بگیرید و آنها را با یک چنگال خرد کنید. در قابلمه کیک 9×13 چرب شده بریزید. توت فرنگی Jell-O را روی قسمت بالای توت فرنگی بپاشید. سپس باتلاق های رویی را روی Jell-O بپاشید.
مخلوط کیک را طبق دستورالعمل بسته آماده کنید. بر روی باتلاق ها بریزید.
پخت در 350 درجه به مدت 40-50 دقیقه یا تا زمانی که تست کیک انجام شود. بگذارید حدود 15 دقیقه بنشیند و بعد یک چاقو را در اطراف قسمت بیرونی کیک اجرا کنید. روی یک سینی سرویس دهنده بپیچید. یخچال
با Whip Cool سرو کنید. باقیمانده ها را در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت
برخی از مخلوط های کیک 15.25 اونس است. اگر این تنها کاری است که می توانید پیدا کنید خوب کار می کند ، فقط آن را طبق دستورالعمل های موجود در بسته آماده کنید!
Jell-O را آماده نکنید ، فقط پودر را بپاشید.
تست کیک که با آن انجام شده است شروع به کشیدن از لبه های قابلمه می کند. همچنین می توانید یک خلال دندان را در وسط کیک قرار دهید و اگر تمیز بیرون بیاید این کار انجام می شود. آزمایش سریع دیگر این است که انگشت خود را به آرامی در مقابل کیک در وسط فشار دهید و اگر پس از فشار آوردن به آرامی داخل آن برگشت ، به آرامی آنرا انجام دهید.
اگر بگذارید خیلی خنک شود یا قبل از اینکه بخورد آن را یخ بزنید کافی است کف قابلمه را روی اجاق گاز گرم کنید و آزاد شود.
نمی خواهید آن را تلنگر بزنید؟ فقط آن را به عنوان خدمت می کنند! هنوز هم خوشمزه است!
نمی توانید مخلوط کیک توت فرنگی را پیدا کنید؟ فقط از رنگ سفید یا زرد استفاده کنید و هنوز هم خوشمزه است!
تغذیه
خدمت: 1 گرم | کالری: 286kcal | کربوهیدرات ها: 64 گرم | پروتئین: 1 گرم | چربی: 2 گرم | چربی اشباع شده: 1 گرم | سدیم: 254mg | پتاسیم: 47mg | شکر: 42 گرم | ویتامین A: 5IU | ویتامین C: 17.4mg | کلسیم: 66mg | آهن: 0.8mg