بافت کیک عالیه شما میتونید برای کیکهای تولد وعروسی هم از پایه کیک موکا استفاده کنید بافتش نسبت به کیکهای دیگه ترد تره و بسیار خوشبافت وخوشمزست.
کیک موکا مثل کیک های: چیز کیک سن سباستین، کیک خرمالو، چیز کیک انار یلدایی، باگر کیک، چیز کیک مارس، کیک اسفنجی و کیک موزجزو کیک های خوشمزه است.
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
کره ۲۳۰ گرم از ترکیب کره وروغن جامد هم میتونید استفاده کنید
آرد ۲/۵ لیوان
پودر کاکائو تیره ۳ ق غ سرپر
پودر قهوه یا نسکافه ۱ ق مرباخوری سرپر.
بکینگ پودر ۲ ق مرباخوری سر پر
نمک کمی
همه ی مواد خشک بغیر از شکر و وانیلو باهم ترکیب کنید
شامل پودر کاکائو+پودر قهوه+بکینگ پودر+نمک وآرد
سپس در ظرف بزرگ شکر دانه ریز وکره به دمای محیط رسیده رو خوب با همزن برقی بزنید تا پوک وحجمش دوبرابر بشه
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده وبا دور تند همزن خوب هم بزنید مخلوط آرد که اماده کرده بودید رو در ۳ مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید وشیر ووانیل را هم در بین اون اضافه کنید
میتونید شیر و وانیلو قبل از اضافه کردن آرد ویا در آخرین مرحله هم اضافه کنید مشکلی پیش نمیاد
در قالب مناسب بستگی به اینکه چقد دوست دارین کیکتون ارتفاع داشته باشه قرار بدید بهتره قالبتون از سایز ۲۰ تا بالاتر باشه
هرچی قالب بزرگتر باشه کیک کم ارتفاع ونازکتری خواهید داشت ومدت زمان پخت اون هم کمتر میشه
در فر ۱۷۰ درجه بمدت زمان حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیه پخت کنید
کرم موکا
کره ۲۲۰ گرم
خامه نصف لیوان
پودر نسکافه ۳ تا۴قاشق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر قند ۲ لیوان
آرد ۵ ق غ سر پر
شیر نصف لیوان
آرد وشیر را خوب مخلوط کرده وپودر کاکائو وخامه را اضافه کنید دوباره هم بزنید
روی حرارت کم قرار دهید ومرتب هم برنید تا یکدست وکمی غلیظ بشه
در آخر پودر نسکافه وپودر قند را اضافه کرده ودوباره هم بزنید تا غلیظ تر بشه
از روی حرارت برداشته وکنار بذارید تا کاملا خنک بشه ودر آخر کره به دمای محیط رسیده را کم کم اضافه کرده وبا هم زن مخلوط کنید تا مثل خامه فرم بگیره ورنگش تغییر کنه ودر یخچال قرار بدید که آب نشه
وقتی کیک اماده شد حتما بذارید کاملا خنک بشه وبعد کرمی که فرم داده بودید به دلخواه بین لایه های کیک یا فقط روی کیک بریزید
اگه کرمتون فرمشو از داست داده بود زمان دیزاین کیک کمی دوباره فرم بدید چون بخاطر وجود کره خیلی زود بعد از خنک شدن دوباره فرم میگیره