کیک قرمز مخملی یا همون ردولوت طرفدارای خاص خودشو داره، بگین ببینم کدوماتون طرفدار این کیک خاص هستین؟
ما در پست های قبلی باهم کیک ردولوت، کیک خرما، کیک اسفنجی، کیک براونی، کیک هویج درست کریدم و حالا با من باشید با طرز تهیه کیک مخملی خوشمزه و جذاب
بهتره بعد از پخت یه روز بهش استراحت بدین بعد برش بزنین وگرنه خورد میشه .
✅ مواد لازم :
باترمیلک ۱۲۰ گرم (۱۲۰ گرم شیر رو با یک قاشق چای خوری سرکه مخلوط کنید ۵ دقیقه تو محیط بمونه تا شیر بریده بریده بشه و باترمیلک آماده بشه)
آرد ۱۵۵ گرم
پودر کاکائو روشن ۸ گرم
جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
کره هم دمای محیط ۵۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱۰۰ گرم
سرکه سفید یک دوم قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
رنگ ژله ای قرمز به میزان لازم
حالت مخملی که این کیک داره در اثر واکنش موادی مثل پودرکاکائو ، جوش شیرین ،سرکه و رنگ قرمز هستش پس مواد رو حذف یا جایگزین نکنین.
اگر فقط کیک قرمز رنگ مدنظرتونه میتونین به کیکای شیفون یا اسفنجی یه مقدار رنگ ژله ای قرمز بزنین ولی اگر کیک با بافت مخملی میخواین که قرمز رنگ باشه این کیک رو امتحان کنین.