طرز تهیه کیک لامینگتون یکی از مشهورترین کیکهای استرالیایی است. نگران نباشد این کیک هم خوشمزه است و هم درست کردن آن خیلی آسان است. به تنها چیزی که نیاز دارید یک کیک اسفنجی یا کیک کرهای است که به صورت مربع بریده شده باشد. سپس این کیکهای مربعی را در لعاب شکلاتی یا پودر قند میغلتانیم و روی آن را با پودر نارگیل تزیین میکنیم.
طرز تهیه کیک لامینگتون
در طرز تهیه کیک لامینگتون به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 240 گرم آرد چند منظوره (دو فنجان)
- 2 قاشق غذاخوری بکینگپودر
- کمی نمک
- 120 گرم کره بدون نمک (نصف فنجان)
- 150 گرم شکر دانه ریز (3/4 فنجان)
- 2 عدد تخممرغ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 125 میلیگرم شیر (نصف فنجان)
مواد لازم برای آیسینگ شکلاتی
- 325 گرم پودر قند (3 و 1/4 فنجان)
- 65 گرم پودر کاکائوی شیرین شده (2/3 فنجان)
- 75 گرم کره بدون نمک (1/3 فنجان)
- 250 میلیگرم شیر (1 فنجان)
- 200 گرم پودر نارگیل (2 فنجان)
دستور پخت
در طرز تهیه کیک لامینگتون ابتدا کیک کرهای را درست میکنیم:
کیک کرهای
- اگر بخواهید میتوانید کیک اسفنجی درست کنید. من ترجیح میدهم کیک کرهای درست کنم، چون کیک کرهای برای کیک لامینگتون مناسبتر است.
- بعد از اینکه کیک کرهای را پختید، اجازه دهید کاملاً سرد شود.
- بهتر است با فویل بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال بگذارید.
- روز بعد کیک کرهای را بردارید و به شکل مربع ببرید، اندازه لامینگتونها باید 5 سانتیمتر باشد.
نکته مهم
وقتی کیک کرهای را به مدت یک شب در یخچال نگهداری میکنید، فرآیند برش آن راحتتر میشود.
لعاب
قفسه سیمی را روی سینی پخت قرار دهید تا از کثیفی جلوگیری کنید.
پودر قند و پودر کاکائو را الک کنید و با هم مخلوط کنید. سپس کنار بگذارید.
کره را در تابهای ذوب کنید و شیر را اضافه کنید. مخلوط پودر قند و پودر کاکائو را طی چند مرحله اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
وقتی همه مواد خوب ترکیب شدند، تقریباً نیمی از آیسینگ را در کاسه بریزید و بقیه را در این تابه بریزید.
مراحل پخت
- کیک کرهای را یک روز قبل بپزید و تمام شب را در یخچال نگهدارید.
- فر را از قبل با دمای 180 درجه سلسیوس یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب 20 سانتیمتری مربعی را چرب کنید.
- مواد خشک (آرد، بکینگپودر و نمک) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید/
- در ظرف دیگری، کره نرم را آنقدر هم بزنید تا کرمی مانند شود. شکر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بی رنگ شود. یک عدد تخممرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند، سپس تخممرغ دوم و عصاره وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- میکسر را با پایینترین سرعت تنظیم کنید. سپس آرد و شیر را به ترتیب و کم کم اضافه کنید، یعنی ابتدا آرد بعد شیر به همین ترتیب ادامه دهید و در آخرین بار آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه کیک لامینگتون نباید مواد را زیاد هم بزنید. فقط در حدی هم بزنید که خمیر صاف و یکدست شود.
- خمیر را در قالب قرار دهید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. زمانی کیک پخته است که وسط کیک شفاف شده باشد. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید، اجازه دهید کیک به مدت 10 دقیقه هنوز در قالب بماند.
- وقتی کیک کاملاً سرد شد، روی آن فویل بکشید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.
- روز بعد، کیک را به شک مربع 5 سانتی ببرید.
دستور پخت آیسینگ شکلاتی
در طرز تهیه کیک لامینگتون باید آیسینگ شکلاتی را هم درست کنیم:
- پودر قند و پودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید.
- کره را در تابه بزرگی ذوب کنید، تابه باید برای پودر قند و پودر کاکائو هم جا داشته باشد.
- وقتی کره ذوب شد، شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و ترکیب پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کنید و در عین حال هم بزنید.
آیسینگ لامینگتون
- نصف ترکیب شکلاتی را در کاسه بریزید و بقیه را در تابه آیسینگ بریزید.
- کیک لامینگتون را در ترکیب شکلاتی بگذارید و کمی پودر نارگیل روی آن بپاشید. میتوانید به کمک چنگال لامینگتونها بردارید.
- وقتی همه لامینگتونها را آماده کردید، لامینگتونها را در یخچال قرار دهید (نباید به مدت طولانی در یخچال بمانند). قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و کمی در دمای اتاق نگهدارید، سپس سرو کنید.
https://whereismyspoon.co/lamingtons-chocolate-and-coconut-cake-australian-food/