دسته‌بندی نشده

بهترین طرز تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری یکی از شیرینی‌های مورد علاقه من است. این شیرینی رو بارها و بارها درست کرده‌ام و این بار می‌خواهم به صورت خیلی حرفه‌ای این شیرینی رو براتون آموزش بدم.

 

طرز تهیه شیرینی شکری

بهترین طرز تهیه شیرینی شکری

در طرز تهیه شیرینی شکری به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 2 و 1/4 فنجان (281 گرم) آرد چند منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 فنجان کره بدون نمک (170 گرم) (حتماً در دمای اتاق نرم شده باشد)
  • 3/4 فنجان شکر دانه ریز (150 گرم)
  • یک عدد تخم‌مرغ بزرگ ، در دمای اتاق
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/4 یا 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام (اختیاری، اما طعم شیرینی را تغییر می‌دهد)
  • آیسینگ شیرینی

طرز تهیه

  1. آرد، بکینگ‌‌پودر و نمک را در یک کاسه متوسطی مخلوط کنید و هم بزنید. سپس مخلوط را کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگی با استفاده از یک میکسر برقی، کره و شکر را با سرعت بالا هم بزنید تا کاملا یکدست و صاف شود و به حالت کرمی مانند دربیاید که تقریباً برای این مرحله از طرز تهیه شیرینی شکری دو دقیقه زمان نیاز است. تخم‌مرغ، وانیل و عصاره لیمو (در صورت استفاده) را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند که تقریباً یک دقیقه زمان کافی است. کناره‌ها را با قاشق یکجا جمع کنید و در صورت لزوم دوباره هم بزنید.
  3. ترکیبات شک را به ترکیبات خیس اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. خمیر باید نسبتاً نرم خواهد بود. اگر خمیر خیلی نرم و چسبنده شود، 1 قاشق غذاخوری آرد بیشتر اضافه کنید.
  4. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را روی کاغذ پوستی که آرد پاشیده‌اید بگذارید. با وردنه خمیر را به ضخامات 1/4 اینچ دربیاورید. اگر خمیر خیلی چسبنده باشد، کمی آرد بیشتر به آن اضافه کنید. خمیر را می‌توانید به هر شکلی که دوست دارید دربیاورید.
  5. یکی از خمیرهای رول شده را آردپاشی کنید. یک تکه از کاغذ پوستی را روی آن قرار دهید. دومین رول خمیری را روی آن قرار دهید. سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید، سچس حداقل به مدت 1 الی دو ساعت در یخچال بگذارید (می‌توانید تا دو روز در یخچال نگهداری کنید).
  6. وقتی خمیر کاملاً سرد شد، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید (177 درجه سلسیوس). 2 الی 3 ورقه پخت بزرگ را با کاغذ پوستی روی سینی فر پهن کنید. با دقت زیاد، تکه خمیر بالایی را از یخچال بردارید. با استفاده از کاتر شیرینی، خمیر را به شکل‌های مختلفی دربیاورید. بقیه خمیر را دوباره رول کنید و دوباره برش بزنید. همین کار را با دومین قسمت خمیر تکرار کنید.
  7. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی شکری، شیرینی‌ها را در ورقه پخت با فاصله قرار دهید و به مدت 11 تا 12 دقیقه بپزید. بعد از اینکه شیرینی‌ها پخته شدند، شیرینی‌ها را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شوند (حدود 5 دقیقه).
  8. شیرینی‌ها را با پودر قند تزیین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ تاکو

https://sallysbakingaddiction.com/best-sugar-cookies/

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا