اگر دوست دارید یک کیک خرما خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.
در مقاله های قبلی ما: کیک موکا، کیک خرمالو، کیک کشمشی، کیک بستنی، کیک آلبالو یا حتی کیک ردولوت رو باهم برسی کردیم در ادامه با من همراه باشید با طرز تهیه کامل و گام به گام کیک خرما
آقا یه رسپی از کیک گردو و خرما آوردم بینظیر و درجه یک محاله جایی پیدا کنین .
از بافت و عطرش هر چی بگم کمه عااالی بود عااااالی حتما امتحانش کنین که شبهای زمستون با یه چایی تازه دم خیلی میچسبه
مواد لازم؛
خرما ؛۲۵۰ گرم بدون هسته و پوسته
گردو؛ ۶۰ گرم معادل ۱۰ تا ۱۲ گردوی درشت
کره ؛ ۱۰۰ گرم
آب جوش ؛ یک لیوان
تخم مرغ ؛ ۲ عدد
وانیل ؛ نصف ق مربا خوری
شکر ؛ ۵۰گرم معادل یک سوم لیوان
آرد ؛ یک و نیم لیوان
بکین پودر ؛ دو ق مربا خوری
پودر دارچین و پودر هل ؛ هر کدام نصف ق مربا خوری
طرز تهیه؛
ابتدا خرما و کره و آب جوش رو روی حرارت خیلی کم ب مدت یک الی دو دقیقه میزاریم و با پشت قاشق مواد رو یکدست میکنیم تا مخلوط یکنواختی بدست بیاد و بعد زیرشو خاموش میکنیم
داخل یه ظرف دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو ۵ تا ۸ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
بعد مخلوط خرما رو ب مواد اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم
و در آخر مواد خشک که شامل آرد بکین پودر و پودر هل و دارچین بود رو سه بار الک و ب مواد اضافه میکنیم و با لیسک در یک جهت هم میزنیم
و مرحله آخر گردوی خرد شده رو با یک ق آرد مخلوط و ب مواد اضافه میکنیم . یکدست ک شد داخل قالب ک از قبل چرب و آرد پاشی کردیم میریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ ب مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میزاریم و تمااام
ب دلخواه با شکلات یا مغزهای بو داده تزئین میکنیم