طرز تهیه کیک ایتالیایی بسیار خوشمزه است و زیاد هم شیرین نیست. مهمترین ترکیبات این کیک مشهور را نارگیل و گردو تشکیل میدهند. همچنین از عصاره بادام نیز استفاده میشود تا طعم آن بینظیر شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیریم:
طرز تهیه کیک ایتالیایی
کیک ایتالیایی یک نوع کیک شیک برای مهمانی در نظر گرفته میشود. در طرز تهیه کیک ایتالیایی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 2 و 2/3 فنجان آرد چند منظوره
- 2 فنجان شکر ریزدانه
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک سفره
- 12 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 و نیم فنجان باترمیلک متناسب با دمای اتاق
- 2 عدد تخممرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
- یک فنجان پودر نارگیل شیرین (120 گرم)
- 1 فنجان (113 گرم) گردوی خرد شده
مواد لازم برای فراستینگ
- 1 فنجان کره بدون نمک (226 گرم)
- 16 اونس (453 گرم) پنیر خامهای
- 1 و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
- 1/4 قاشق چایخوری نمک سفره
- 8 فنجان پودر قند (1000 گرم)
مواد لازم برای تزیین کیک
- نصف فنجان گردوی خرد شده (60 گرم)
- نصف فنجان نارگیل تست شده که ریز خرد شده باشد
دستور پخت کیک ایتالیایی
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ایتالیایی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب کیک گرد را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
- آرد، شکر، بکینگپودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
- کره را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. کره را کم کم اضافه کنید.
- در یک فنجان اندازهگیریف باترمیلک، تخممرغها و وانیل و عصاره بادام را هم بزنید.
- با سرعت متوسط به پایین، مخلوط باترمیلک را در کره مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
- با استفاده از کاردک، نارگیل و گردو را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
- خمیر را بهطور مساوی در قالبهای آماده شده قرار دهید و قالب را در طبقه وسط فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
- بعد از اینکه کیک پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. بعد از اینکه کیک سرد شد، فراستینگ کیک را آماده کنید.
فراستینگ
- در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی، کره و پنیر خامهای را هم بزنید تا همه مواد با هم مخوب مخلوط شوند.
- عصاره وانیل، عصاره بادام و نمک را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- با سرعت پایین همزن را دوباره روشن کنید و به تدریج پودر قند را اضافه کنید. در طرز تهیه کیک ایتالیایی، فراستینگ باید صاف و یکدست و نرم باشد.
مونتاژ کیک
- در صورت نیاز، کیکها به صورت مساوی تقسیم کنید. یک کیک را روی بشقاب قرار دهید و کمی از فراستینگ روی آن بریزید. دو لایه بعدی را هم همین کار را تکرار کنید. لایه بعدی را هم روی فراستینگ بگذارید و کیک را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- کیک را از یخچال بردارید و دوباره کمی از فراستینگ روی آن بریزید و لایه آخر را روی کیک بگذارید. بقیه فراستینگ را بهعنوان تزیین کیک در طرز تهیه کیک ایتالیایی استفاده کنید.
https://sugarspunrun.com/italian-cream-cake/