دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکوی مرغ

این  کوکوی مرغ واقعا مزش عالیه یخورده ام مزه جوجه کباب میده


مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم
هویچ ۴ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
آرد سوخاری ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
ادویه/نمک/فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
جعفری خورد شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی و هویج و پیاز را رنده کرده و آب اضافش رو میگیریم
سپس آرد سوخاری نمک و فلفل و زردچویه و ادویجات و زعفران دم کزده را اضافه میکنیمو ورز میدیم
یک ربع در یخچال میزاریم استراحت کنه
بعد داخل مایتابه روغن ریخته و از مایع کوکو به اندازه دلخواه برمیداریم و سرخ میکنیم
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خامه شکلاتی

طرز تهیه کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ 2 عدد
پیاز سرخ شده 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
زعفران ونمک وفلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

این کوکو بهتر است با سینه مرغ درست بشه
به این صورت که سینه مرغ را با کمی آب ونمک بپزید و بعد سینه را به تکه های ریز در بیارین تخم مرغ هارو خوب بهم می زنیم وپیاز ،نمک،فلفل و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم وبعد گوشت مرغ را بهش اضافه می کنیم .
مایع اماده سرخ کردن است میتونین یک جا مواد را بریزین ویا اینکه مثل من در بیارین یا با قالب های کوچیک شکل بهش بدین وسرخ کنین
وبعد در ظرف مورد نظر تزئین کنید
من با گوجه وخیار شور تزئین کردم شما با هرچیزی که دوست دارین تزئین کنین .
امید وارم این کوکو ی راحت رو درست کنین واز خوردنش لذت ببرین

این رو هم درست کن(کلیک کن):   علت خوابیدن پف کیک

  کوکوی مرغ خانگی خوشمزه

اسمش کوکوی مرغه ولی من میگم کوکوی تهچین  چون هم موادش شبیه تهچینه هم بوش. یعنی قشنگ عطر و بوی تهچینو داره.

برای درست کردنش من یه سینه مرع رو با مقدار کمی آب ، پیاز ،یه حبه کوچیک سیر ،نمک و فلفل گذاشتم رو حرارت تا کامل بپزه.

تو این فاصله یه دونه پیاز رو نگینی ریز خرد و سرخش کردم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوشی کره‌ای و تفاوت آن با سوشی ژاپنی

مرغ که پخت گذاشتم رو تخته و ریز خردش کردم( تجربه ی من میگه تا میتونید ریز خرد کنید چون برگردوندنش راحتتره ). بهش دو عدد تخم مرغ یه قاشق سر پر ماست خامه ای( ماست نباید ابکی باشه) پیازداغ ،زعفران دم کرده ،کمی نمک و فلفل اصافه و حسابی مخلوط کردم. کف تابه ای که روغن ریخته بودم و داغ شده بود ریختم وسرخش کردم.

من یه کم زرشک و گردو خرد شده هم تفت دادم برای تزیین و البته خوشمزه تر شدنش

یه نکته ای که داره اینه که تخم مرغش حتما باید به اندازه باشه تا کوکو انسجام کافی داشته باشه .همین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *